10 διαχρονικά μυστικά ομορφιάς για όλες τις γυναίκες – Shape.gr

10 διαχρονικά μυστικά ομορφιάς για όλες τις γυναίκες - Shape.gr

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

1. Επίλεξε ένα κούρεμα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου

Επειδή και τα δευτερόλεπτα έχουν πολύτιμη αξία –κυρίως το πρωί, που όλα γίνονται με γρήγορους ρυθμούς–, συζήτησε με τον κομμωτή σου, προκειμένου να καταλήξετε σε μια κουπ που δε θα απαιτεί παραπάνω χρόνο από αυτόν που διαθέτεις. Υπάρχουν δύο επιλογές:

Εάν έχεις ίσια μαλλιά, προτίμησε ένα κούρεμα με έντονο φιλάρισμα που θα τους δώσει όγκο, είτε αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά είτε χρησιμοποιήσεις πιστολάκι.
Εάν έχεις σγουρά, άφησέ τα να μακρύνουν. Το βάρος τους θα σε απαλλάξει από τον ανεπιθύμητο όγκο, ακόμη κι αν δεν προλαβαίνεις να τα χτενίσεις.
2. Διάλεξε τα σωστά εργαλεία
Εάν χρησιμοποιείς ακόμη τα μικροσκοπικά πινέλα που ανακάλυψες τυχαία στο νεσεσέρ σου, τότε σίγουρα δεν αξιοποιείς όπως θα έπρεπε τα προϊόντα σου. Εφοδίασέ το οπωσδήποτε με ένα φαρδύ πινέλο για την πούδρα και το ρουζ, ένα ειδικό για κονσίλερ, ένα για τα μάτια και άλλο για τα χείλη. Μη διστάσεις να δαπανήσεις παραπάνω χρήματα για την αγορά τους, γιατί το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από αυτά.
3. Προτίμησε τις μπρονζέ αποχρώσεις όλο το χρόνο
Η επιδερμίδα με τα χρόνια εμφανίζει ανομοιομορφίες και κηλίδες. Αυτό οφείλεται στις ορμονικές αλλαγές και την ηλιακή ακτινοβολία. Ο πιο εύκολος τρόπος για να καλύψεις τις κηλίδες είναι μια μπρονζέ πούδρα ή ένα καφετί ρουζ: θα σου προσφέρουν ηλιοκαμένη εμφάνιση ξεγελώντας τα βλέμματα. Για ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα φαρδύ πινέλο, έτσι ώστε να απλώσεις το προϊόν που επέλεξες σε όλο το πρόσωπο.

4. Φρόντισε το δέρμα σου εσωτερικά και εξωτερικ
Ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποφύγεις τη δημιουργία ρυτίδων είναι η χρήση αντηλιακού όλον το χρόνο, ανεξάρτητα από την εποχή.  Επίλεξε μια κρέμα ημέρας με υψηλό δείκτη προστασίας και βιταμίνες C και Ε, για να επωφεληθείς από την αντιοξειδωτική τους δράση.
Ο καλύτερος τρόπος να φορντίσεις την ομορφιά σου; Δώσε στον οργανισμό σου αυτό που χρειάζεται και αναπλήρωσ ετο κολλαγόνο. Όταν είσαι 20, η επιδερμίδα σου παράγει με ευκολία μεγάλες ποσότητες από αυτό τον πολύτιμο ιστό που εξασφαλίζει την ελαστικότητά της. Μετά τα 30 όμως, τα πράγματα αλλάζουν, οι ρυθμοί πέφτουν και το κολλαγόνο δεν ανανεώνεται τόσο απλά.
Το πρόβλημα με το κολλαγόνο είναι πως δεν μπορούμε να το προσλάβουμε σχεδόν από κανένα είδος τροφής, άρα ο μόνος τρόπος να το λάβουμε είναι μέσω συμπληρωμάτων διατροφής. Το Collagen Pro-Αctive της Collagen Power περιέχει Μαγνήσιο, τις βιταμίνες: Β1, Β2, Β5, Β6 αλλά και…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: shape.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: