24 χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας (vid)

24 χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας (vid)

Γιορτινές λιχουδιές για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα
Τα Χριστούγεννα δεν είναι Χριστούγεννα χωρίς γλυκά, μελομακάρονα, κουρεμπιέδες και λιχουδιές, έτσι δεν είναι; Δεν γίνεται να περάσουν οι γιορτές χωρίς να μπείτε στην κουζίνα με τα μικρά σας δοκιμάζοντας να φτιάξετε γιορτινά γλυκά. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των γιορτών. Να ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους μέσα από δραστηριότητες που θα κάνουμε μαζί.
Μαγειρεύουμε παίζοντας μαζί με τα παιδιά μας
Γι’ αυτό εμείς σήμερα θα σας δείξουμε, όχι μια όχι δύο αλλά 24 διαφορετικές συνταγές (εύκολες και γρήγορες) για να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά σας. Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που θα σας ενθουσιάσουν.
Στο βίντεο που βρήκαμε και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, θα δείτε αρχικά πώς να φτιάξετε μπισκότα σε διάφορα σχήματα και σχέδια. Θα μάθετε έπειτα πώς να φτιάξετε ένα νόστιμο χιονάνθρωπο, ένα όμορφο σπίτι και μια καρδιά. Όμως δεν θα δείτε μόνο πώς να φτιάξετε μπισκότα… Υπάρχουν συνταγές για όλα τα γούστα και φυσικά για όλους εκείνους που λατρεύουν τη σοκολάτα.
Δείτε το βίντεο, διαλέξτε τις συνταγές που σας αρέσουν, σημειώστε τα υλικά που θα χρειαστείτε, φορέστε τις ποδιές σας (μαζί με τα παιδιά) και ανασκουμπωθείτε.

Τι θα δείτε στο βίντεο
0:51 – Νόστιμα μπισκότα χιονάνθρωπους2:59 – Σπίτια και καρδούλες μπισκότα5:35 – Σοκολατένιοι τάρανδοι7:34 – Άγιος Βασίλης cupcake9:12 – Τα σκουφάκια του Άγιου Βασίλη
Να θυμάστε: Μην αφήνετε τα παιδιά σας να φτιάξουν οποιοδήποτε γλυκό χωρίς τη δική σας επίβλεψη.
Enjoy!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: