35 χρόνια Όμιλος Ιατρόπολις: Επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας για τις διαγνωστικές εξετάσεις

35 χρόνια Όμιλος Ιατρόπολις: Επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας για τις διαγνωστικές εξετάσεις

Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας συνεχίζει τη λειτουργία του επί 35 συναπτά έτη ο όμιλος Ιατρόπολις

Ο Όμιλος Ιατρόπολις γιορτάζει τα 35 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας του στο πλευρό των Ελλήνων ασθενών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Επενδύοντας στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, οι εννέα Μονάδες ΠΦΥ που διαθέτει ο Όμιλος Ιατρόπολις διενεργούν εξετάσεις υψηλής καινοτομίας προσφέροντας μεγαλύτερη αξιοπιστία και ταχύτητα αποτελεσμάτων.

Εξάλλου πρώτος ο Όμιλος Ιατρόπολις εφάρμοσε προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης (Α.Ι) στις εξετάσεις μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, ενώ τα τρία (3) συστήματα ακτινοθεραπείας και ακτινοχειρουργικής (Tomotherapy και CyberKnife) μοναδικά στα Βαλκάνια, θεραπεύουν τα συμπτώματα του καρκίνου με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας ανώδυνα και αναίμακτα χωρίς νοσηλεία.

Οι 9 Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Αναλυτικότερα ο Όμιλος Ιατρόπολις διαθέτει εννέα (9) μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που είναι πλήρως εξοπλισμένες με 162 συστήματα ανώδυνης και αναίμακτης απεικόνισης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών των ασθενών, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των state of the art συστημάτων στο μέγιστο βαθμό.

Το εργαστήριο Βιοπαθολογίας του Ομίλου διαθέτει εξοπλισμό μόνο υψηλής τεχνολογίας με πλήρως αυτοματοποιημένους αναλυτές και συστήματα επεξεργασίας των εργαστηριακών δεδομένων, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία και ταχύτητα αποτελεσμάτων.

Οι ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις του Ομίλου είναι αυτόνομες, ασφαλείς και με τεχνικές προδιαγραφές χρήσης αυστηρά για υπηρεσίες υγείας.

Οι διεθνείς αλλά και εγχώριες πιστοποιήσεις ποιότητας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας, από την παροχή υπηρεσίας έως τη διαδικασία διενέργειας των εξετάσεων και θεραπειών, εγγυώνται την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Ο Όμιλος Ιατρόπολις πρώτος εφάρμοσε προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης (Α.Ι) στις εξετάσεις μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για τον ασθενή, διότι λαμβάνουμε κλινικά δεδομένα που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε να έχουμε στη διάθεσή μας.

Για το λόγο αυτό ο Όμιλος Ιατρόπολις είναι υπερήφανος για την υψηλή τεχνολογία του εξοπλισμού SIEMENS Healthineers που διαθέτει και έχει εγκαταστήσει μέχρι σήμερα σε κάθε περιφέρεια του νομού Αττικής:

– 17 συστήματα μαγνητικής τομογραφίας (εκ των οποίων 12 με ένταση ισχύος μαγνητικού πεδίου 3Τesla- MAGNETOM Skyra και MAGNETOM Vida),

– 10 πολυτομικούς αξονικούς τομογράφους 256…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onmed.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: