4 προτάσεις για μία ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη στην καρδιά της Αθήνας

4 προτάσεις για μία ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη στην καρδιά της Αθήνας

Η Τσικνοπέμπτη του 2022 έφτασε και όλοι ψάχνουμε το μέρος στο οποίο θα τσικνίσουμε παρέα με τα αγαπημένα μας άτομα. Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 5 προτάσεις, τις οποίες οι λάτρεις του κρέατος πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε στη λίστα τους, για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης και όχι μόνο.

Gastone

Gastone, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Gastone, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Γωνιακά, στην Πραξιτέλους θα συναντήσετε το Gastone. Ένα american-style εστιατόριο με βάση του το καλό κρέας. Πλήθος γεύσεων και πικάντικων συνδυασμών, μεταξύ των οποίων και μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα ελληνικά τυριά και αλλαντικά, περιμένουν όποιον επισκεφθεί το μαγαζί. Παράλληλα, η τοποθεσία του, πάνω στο ανοιχτό πεζοδρόμιο που ενώνει την Πραξιτέλους και την Αγίου Μάρκου επί της Ευριπίδου, μας θυμίζει κάτι από τον ερχομό της αθηναϊκής άνοιξης, καθιστώντας το Gastone μία από τις πρώτες μας επιλογές για Τσικνοπέμπτη.

Περισσότερες πληροφορίες για το Gastone μπορείτε να βρείτε εδώ.


Τηλέμαχος

Τηλέμαχος, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα ΜάλλιουΤηλέμαχος, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Τηλέμαχος, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Την επόμενή μας πρόταση μπορεί να βρει κανείς τόσο στο κέντρο της Αθήνας, στο βάθος μίας στοάς επί της Πανεπιστημίου, όσο και στην κάτω Κηφισιά, στην οδό Φραγκόπουλου Γεώργιου. Ο Τηλέμαχος είναι ένα εστιατόριο που επενδύει στο καλό κρέας, σερβίροντας μία ποικιλία γευστικών επιλογών. Από μπιφτέκια και φιλετάκια, μέχρι T-Bone και Picanha, οι λάτρεις του κρέατος σίγουρα θα εκτιμήσουν την ποιότητα και την ποικιλία του μαγαζιού, πλαισιωμένες από μία φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο Τηλέμαχος του κέντρου θυμίζει κάτι από παλιά Αθήνα, ενώ ο Τηλέμαχος της Κηφισιάς έχει μία αύρα εξοχής και μας φέρνει στο νου τις Τσικνοπέμπες στο χωριό. Ό,τι από τα δύο και αν προτιμάτε, ο Τηλέμαχος μπορεί να σας το προσφέρει.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Τηλέμαχο μπορείτε να βρείτε εδώ κι εδώ.

Φάρμα Μπράλου

Φάρμα Μπράλου, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα ΜάλλιουΦάρμα Μπράλου, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Φάρμα Μπράλου, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Γνωστή, πλέον, στον χώρο του κρέατος, η Φάρμα Μπράλου δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας για την ημέρας της Τσικνοπέμπτης. Το εστιατόριο της οδού Μηλιώνη προσφέρει μία ποικιλία κρεάτων ελληνικής εκτροφής, καθώς και πλήθος άλλων προϊόντων, ενώ λειτουργεί και σαν ντελικατέσεν. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι η φιλοσοφία της Φάρμας, η οποία λειτουργεί με πλήρη σεβασμό απέναντι στη γη, τα ζώα και τον καταναλωτή, απέχοντας από τη μαζοποιημένη παραγωγή και κατανάλωση και παρέχοντας αγνές πρώτες ύλες σε όσους επιλέξουν το εστιατόριό της. Σίγουρα μία ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να τσικνίσουν.

Περισσότερες πληροφορίες για την Φάρμα Μπράλου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Spit Jack

Spit Jack, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα ΜάλλιουSpit Jack, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Spit Jack,…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.monopoli.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: