7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς ένα Δίδυμο!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς ένα Δίδυμο!

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Μήπως ερωτεύτηκες Δίδυμο; Αλήθεια ποιος δεν θα αγαπούσε έναν διασκεδαστικό, κοινωνικό τύπο που απολαμβάνει το φλερτ;
Όλοι συμπαθούν τους Διδύμους. Αλλά αυτό που αξίζει να ξέρεις είναι ότι μερικές φορές το να έχεις σχέση μαζί τους μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο, επειδή τείνουν να πετάγονται από το ένα στο άλλο – όχι για άλλο λόγο, αλλά εξαιτίας της επιθυμίας τους να παίρνουν το καλύτερο από το κάθε τι στη ζωή.

Με τι μοιάζει ένας ερωτευμένος Δίδυμος;
Αν θέλεις να έρθεις λίγο πιο κοντά και να μάθεις περισσότερα για αυτό το ζώδιο και τον τρόπο που λειτουργεί στις σχέσεις του, ιδού 7 αλήθειες που πιθανότατα πρέπει να ξέρεις.
1. Είναι ομιλητικοί
Οι Δίδυμοι συνηθίζουν να κάνουν πολλές ερωτήσεις και, στα πρώτα ραντεβού μαζί τους, μπορεί να νομίζεις ότι σου παίρνουν συνέντευξη. Επειδή ανήκουν στο στοιχείο του αέρα, έχουν δυνατή διάνοια και είναι ικανότατοι στις συζητήσεις αλλά και στις λεκτικές αντιπαραθέσεις.  

Οι σύντροφοί τους πρέπει επίσης να είναι δυνατοί παίκτες στο επικοινωνιακό παιχνίδι και να καταλαβαίνουν ότι μια πολύ έντονη συζήτηση είναι απλώς αυτό: μια συζήτηση.
Ένας πραγματικός Δίδυμος δεν θέλει ποτέ να προκαλέσει έναν καβγά. Απλώς απολαμβάνει να ανταλλάσσει επιχειρήματα και να «ξιφουλκεί» μαζί σου, κερδίζοντας στα σημεία πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Αυτό είναι η πραγματική διασκέδαση για εκείνον!
2. Είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν τα πραγματικά τους αισθήματα
Οι Δίδυμοι είναι πάντα πρόθυμοι να περάσουν καλά και μάλιστα συνηθίζουν να κάνουν πολλούς φίλους και ναι βγαίνουν πολλά ραντεβού, εξαιτίας της εξωστρεφούς προσωπικότητάς τους και της αεικίνητης φύσης τους.

Αν έχεις σχέση με έναν Δίδυμο, θα πρέπει να έχεις απεριόριστη υπομονή έως ότου κατορθώσεις να φτάσεις στον πυρήνα των συναισθημάτων του. Ίσως πάλι και όχι… 
3. Είναι οι πιο έξυπνοι απ’ όλους!
Ο Δίδυμος έχει μεν ένα φανταστικό ταλέντο στην επικοινωνία, αλλά, στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε οποιαδήποτε λεκτική διαμάχη μαζί του, να ξέρεις ότι θα σε νικήσει κατά κράτος. Είναι ικανός να φτάσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να κερδίσει μια λογομαχία.
Όταν είσαι μαζί με έναν Δίδυμο, τον περισσότερο καιρό η σχέση σου θα είναι γεμάτη χαμόγελα και χωρίς κανένα συννεφάκι –εξαιτίας του ότι δεν του αρέσουν οι αντιπαραθέσεις. Αλλά, αν τον θυμώσεις και αρχίσεις καβγά μαζί του, να είσαι προετοιμασμένος/η για τα χειρότερα. Θα σε πετάξει εκτός συζήτησης, θα φανείς εκτός πραγματικότητας και στο τέλος θα είσαι σίγουρα ο νικημένος/η!
Να ξέρεις ότι οι Δίδυμοι…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: