8 λέξεις: Η αστυνομία ερευνά τον Μάρκο

8 λέξεις: Η αστυνομία ερευνά τον Μάρκο

8 λέξεις: Ο Οδυσσέας και η Έρση έχουν χάσει πια κάθε ίχνος εμπιστοσύνης ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και προχωρούν τις διαδικασίες του διαζυγίου.
Παράλληλα, η Εύα σκοτώνει άθελά της τον Στηβ και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Στη συνέχεια, η αστυνομία ξεκινά έρευνα για την υπόθεση με τα αναβολικά στην οποία είχε άμεση εμπλοκή ο Στηβ αλλά και ο Μάρκος.
Η Ανδριάνα βλέπει τον Οδυσσέα και την Αντιγόνη σε ένα τρυφερό τετ α τετ, το παρεξηγεί και τον καρφώνει στην Έρση.

Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της όλο αυτό το διάστημα την απατούσε και, χωρίς να ακούσει καμία δικαιολογία, καταθέτει αίτηση διαζυγίου. Ο Οδυσσέας ενημερώνεται άμεσα γι’ αυτή την εξέλιξη και προσπαθεί να την πείσει ότι δεν συνέβη τίποτε ανάμεσα σε εκείνον και την Αντιγόνη. Όμως η Έρση είναι ανένδοτη και επιμένει στην απόφαση της.Τότε ο νεαρός άντρας της ξεκαθαρίζει πως, αν συνεχίσει έτσι, θα χάσει το δίκιο της και μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή. Από την άλλη, η Εύα και ο Σίμος αγωνιούν με την εξαφάνιση της Ολυμπίας, ενώ ο Νικηφόρος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την κατάσταση. Λίγες ώρες μετά, η Ολυμπία επιστρέφει στο σπίτι βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία του πρώην ζευγαριού και του Νικηφόρο οι οποίοι με έκπληξη ακούν το κορίτσι να λέει πως την είχαν απαγάγει. Ωστόσο, κανένας δεν την πιστεύει και για ακόμη μία φορά, συγκρούονται μαζί της.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: