8 Λέξεις: Θανάσιμη απειλή για τον Οδυσσέα και την Έρση!

8 Λέξεις: Θανάσιμη απειλή για τον Οδυσσέα και την Έρση!

8 Λέξεις: Ο κλοιός σφίγγει για τον Οδυσσέα… Μετά το συμβάν με το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του και το απειλητικό σημείωμα που του άφησε ο άγνωστος, ξέρει ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να σοβαρεύει, αλλά αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Έρση, για να μην την τρομάξει. 
Για κακή του τύχη όμως η Έρση βρίσκει το απειλητικό σημείωμα στην τσέπη του και θέλει να πάρει. τα μωρά και να φύγει από το σπίτι, γιατί φοβάται πολύ. Στο μεταξύ, γνωρίζει τον Δημοσθένη, τον οποίο αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή, ωστόσο του φέρεται με ευγένεια, για να μην εξαγριώσει τη μητέρα του. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα επιστρέφουν στο γραφείο, στην προσπάθεια τους να κάνουν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους. Ο Μιχαήλ τους υποδέχεται με χαρά και συγκίνηση. Ο Μάρκος επιχειρεί να προσεγγίσει τον Νικηφόρο, αλλά και αυτή τη φορά πέφτει σε «τοίχο». Ο Αιμίλιος για πρώτη φορά παραδέχεται στην Ελισάβετ ότι κάτι νιώθει για εκείνη και η σχέση τους φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν περάσει στο επόμενο στάδιο. Ο Οδυσσέας δεν ενδίδει στον συναισθηματικό εκβιασμό που του κάνει η Έρση και αρνείται να παρατήσει την υπόθεση.

Επανασύνδεση Μάρκου – ΝαυσικάςΟ Μάρκος «πολιορκεί» ερωτικά τη Ναυσικά, κι εκείνη, αν και αρχικά δεν ήθελε να τον δει ούτε ζωγραφιστό, ενδίδει στις πιέσεις του. Αγνοεί όμως πως ο Δημοσθένης είναι κάτω από το σπίτι της και έχει εικόνα της κατάστασης… Σύντομα ο Μάρκος πετά στα σύννεφα για την επανασύνδεση του με τη Ναυσικά και θέλει να το πει σε όλους. Η Ναυσικά, από την άλλη, είναι πιο επιφυλακτική και δεν θέλει προς το παρόν να κάνει επίσημες ανακοινώσεις. Ακόμα και στο τραπέζι που τους κάνει ο Μιχαήλ με τη Βικτόρια, όμως, ο Μάρκος δεν κρατιέται και τη φέρνει σε δύσκολη θέση.Συζητιέται σε όλα τα δελτία, εκτός από το κανάλι του Αρώνη, γεγονός που κάνει έξαλλο τον Αιμίλιο. Παράλληλα, η Ιφιγένεια χαίρεται που οι γονείς της γύρισαν και πάλι στις δραστηριότητες τους. Ο Φρίξος παρακολουθεί τον Δημήτρη, αλλά γίνεται αντιληπτός και αναγκάζεται να πει ένα ψέμα για να καλυφθεί. Η Ερση ζητάει τη βοήθεια της Ναυσικάς, με σκοπό να πείσει τον Οδυσσέα να πάψει να κυνηγάει αυτή την ιστορία και τον δολοφόνο της κοπέλας. Ο Άκης βλέπει την Ηλιάνα να μαραζώνει και της δίνει το «πράσινο φως» να χωρίσει από τον Αλέκο. Η Ηλιάνα αναθαρρεύει και ζητάει διαζύγιο… Ό Οδυσσέας συνεχίζει να πιέζει τον αστυνόμο με σκοπό να ξεσκεπαστεί η αλήθεια, αλλά η Τζένη παίρνει άδεια και εξαφανίζεται από το νησί. Ο Αλέκος ξεκαθαρίζει στην Ηλιάνα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: