Αδ. Γεωργιάδης: Δεν είναι ακόμα η ώρα για να ανοίξει η εστίαση- Πάμε βήμα βήμα

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν είναι ακόμα η ώρα για να ανοίξει η εστίαση- Πάμε βήμα βήμα

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

«Δεν είναι ακόμα η ώρα για να ανοίξει η εστίαση. Πρώτα θα ανοίξει πλήρως το λιανικό εμπόριο και μετά θα πάμε στην εστίαση», τόνισε σε συνέντευξή του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, συμπλήρωσε ότι «Όλα πρέπει να γίνουν με συγκεκριμένα βήματα. Είναι παντελώς αδύνατο να δώσεις συγκεκριμένη ημερομηνία και να μπορείς να εγγυηθείς την τήρησή της, όταν το φαινόμενο “βράζει” και είναι εν εξελίξει». 

θα περιμένουμε την απόφαση της Επιτροπής για τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές 

«Η Επιτροπή θα συνέλθει ξανά στο τέλος της εβδομάδας και θα εξετάσουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα όλης της εβδομάδας. Δική μας επιθυμία στο Υπουργείο Ανάπτυξης είναι να ανοίξουν τα καταστήματα και σε αυτές τις περιοχές αλλά δεν πρόκειται να κινηθούμε αυτόνομα, θα περιμένουμε την απόφαση της Επιτροπής», σημείωσε ο υπουργός. 

Ήδη, όπως είπε, η κυβέρνηση ανακοίνωσε οικονομικά εργαλεία, η απόδοση των οποίων συναρτάται με το αν είσαι ανοιχτός ή κλειστός ώστε να θεραπευθεί ως ένα βαθμό, η ζημία που υφίστανται οι περιοχές που παραμένουν κλειστές και τον Απρίλιο». 

Όσον αφορά τα εμπορικά κέντρα, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «Στην πρότασή μας είναι και πάλι το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων και θα τεθεί υπό τη συζήτηση και την κρίση της Επιτροπής. Θα πειθαρχήσουμε στις απόψεις των ειδικών».

Ότι ισχύει για όλους τους κλάδους, ισχύει και για τα κέντρα αισθητικής

Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «θεμιτό είναι όλοι οι κλάδοι να θέλουν να ανοίξουν. Στην πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης προς την Επιτροπή είναι και τα κέντρα αισθητικής. Όμως, και για τα κέντρα αισθητικής ισχύει ότι και για όλους τους κλάδους. Χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής δεν μπορούμε να τους ανοίξουμε».

Εγχείρημα γιγαντιαίων διαστάσεων τα self tests

Ο υπουργός ανέφερε ότι «Σε αυτή τη μεγάλη μάχη που δίνει όλη η κοινωνία κατά του Covid -19 και την αντιμετώπιση αυτής της φοβερής πανδημίας, οι φαρμακοποιοί είναι οι φυσικοί σύμμαχοι της κοινωνίας, του κράτους και των πολιτών. Δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερος χώρος και πιο ζεστός στη γειτονιά του κάθε συμπολίτη μας από τα κατά τόπους φαρμακεία». 

«Η διανομή των self-tests έγινε σε πάρα πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Η δημιουργία της πλατφόρμας φτιάχτηκε σχεδόν αμέσως. Προφανώς αιφνιδίασε ορισμένους φαρμακοποιούς και τους έκανε να έχουν μία επιπλέον ταλαιπωρία, αλλά η μάχη για την πανδημία υπερέχει τέτοιων διαδικαστικών ζητημάτων», συμπλήρωσε. 

Σύμφωνα με τον υπουργό, πρόκειται για ένα εγχείρημα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: