Αγγελόπουλος για το νέο γήπεδο: 'Είναι συγκινητικό, ξοδέψαμε χρήμα και χρόνο'

Αγγελόπουλος για το νέο γήπεδο: 'Είναι συγκινητικό, ξοδέψαμε χρήμα και χρόνο'

Η ΑΕΚ έκανε ποδαρικό στο κλειστό των Άνω Λιοσίων απέναντι στη Λάρισα, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να μιλά στο ημίχρονο της αναμέτρησης για τη σημασία της μετακόμισης της Ένωσης στο νέο γήπεδό της.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε λόγο για συγκινητική εξέλιξη, ενώ προανήγγειλε ακόμη μεγαλύτερες επενδύσεις για τον ευρύτερο χώρο του γηπέδου (περιβάλλοντας χώρος συν την αρένα) το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ:

Είναι πολύ συγκινητικό αυτό, μετά από 97 χρόνια να αποκτήσουμε μια μόνιμη έδρα. Ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ, ξοδέψαμε πάρα πολλά χρήματα, πάρα πολύ χρόνο. Απίστευτη η ταλαιπωρία με την γραφειοκρατία, αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε και είμαστε σήμερα εδώ.

Είμαστε σε μια περιοχή που έχει πάρα πολλούς φίλους της ΑΕΚ, εδώ θα χτίσουμε το κοινό μας. Στην τελική του μορφή θα το δούμε σε τρεις με έξι μήνες σε ό,τι αφορά στην αρένα. Έχουμε επίσης σχέδια για τον περιβάλλοντα χώρο, θα γίνει κι εκεί μια επένδυση. Δημιουργούμε στην ουσία ένα νέο προορισμό. Το γήπεδο είναι το τελευταίο από τα πράγματα που είχαμε υποσχεθεί να κάνουμε.

Η ομάδα μας, όπως ξέρετε, τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχει προσφέρει τα περισσότερα απ’ όλους στο ελληνικό μπάσκετ. Έχουμε φέρει τους δυο τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα, έχουμε χρηματοδοτήσει δύο διεθνείς διοργανώσεις, που δεν το έχει κάνει κανείς άλλος στην Ελλάδα, που προέβαλλαν τη χώρα. Μέσα σε συνθήκες κορονοϊού και lockdown δεν κάναμε πίσω και προχωρήσαμε την επένδυση για το γήπεδο. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, τόσο για την ομάδα μας όσο και για το ελληνικό μπάσκετ.

Το αγωνιστικό θα μας απασχολήσει σίγουρα. Έχουμε στο πλάνο να κάνουμε κάποιες κινήσεις, είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Ξεκινήσαμε όχι και τόσο καλά με μια ήττα εκτός προγράμματος, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε προπονητή, παίκτες, αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν“.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: