Αγγλίδες γιαγιάδες στη Γκάμπια για σεξοτουρισμό – Αντιδράσεις στη Βρετανία – Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Αγγλίδες γιαγιάδες στη Γκάμπια για σεξοτουρισμό – Αντιδράσεις στη Βρετανία

Μια ηλικιωμένη χορεύει αισθησιακά με τον πληρωμένο συνοδό της στη Γκάμπια. Δίπλα της, μια συνομήλική της φιλιέται με έναν καλογυμνασμένο νεαρό.

Έξω από το μπαρ όπου βρίσκονται, μια συνταξιούχος και ο νεαρός που «ψάρεψε» φιλιούνται με πάθος, πριν τον τραβήξει από το χέρι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Κορωνοϊός : Εφιαλτικές οι συγκρίσεις με την περίοδο καραντίνας – Πόσο αυξήθηκε η θνησιμότητα

Η Δυτική Αφρική έχει μετατραπεί σε παράδεισο του σεξ για συνταξιούχους Βρετανίδες που αναζητούν νεαρούς συντρόφους και πάρτι – με το αζημίωτο.

Πηγή: www.thesun.co.uk

«Ό,τι συμβαίνει στην Γκάμπια, μένει στην Γκάμπια», δήλωσε στη Sun η Μπάρμπαρα, μια γυναίκα άνω των ογδόντα ετών από το Μάντσεστερ.

Έκλεισε το μάτι στον δημοσιογράφο, ενώ στο χέρι της διακρινόταν η βέρα της. «Υπάρχουν τόσα «ζαχαρωτά» εδώ που είναι δύσκολο να ελέγξεις τον εαυτό σου… ακόμη και αν είσαι στην ηλικία μου».

Σε όποια γωνιά και αν κοιτάξεις, γερασμένες δυτικές γυναίκες επιδεικνύουν τους νεαρούς εραστές τους σαν αξεσουάρ υπό τους ήχους της ρέγκε.

Υπάρχουν πολλές τρομακτικές ιστορίες για άνεργους άνδρες από την Γκάμπια που βάζουν στο στόχαστρο δυτικές γυναίκες, αντιμετωπίζοντάς τες ως «εισιτήριο» για τη Βρετανία.

Όλο και περισσότερες Βρετανίδες γιαγιάδες, όμως, αντιστρέφουν την απάτη, απολαμβάνοντας τις χάρες των νεαρών, και κρατώντας κλειστά τα πορτοφόλια τους.

Μάλιστα, η κατάσταση στη Γκάμπια έχει εμπνεύσει και ένα ντοκιμαντέρ που προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία.

Η Τζάκι Σίμσον, μια 62χρονη που μίλησε στη Sun, εξηγεί ότι αν και είχε 15 εραστές από τη Γκάμπια στη διάρκεια των τελευταίων επτά ετών, δεν έχει δώσει σε κανέναν ούτε μια στερλίνα.

Αγγλίδες γιαγιάδες στη Γκάμπια για σεξοτουρισμό - Αντιδράσεις στη Βρετανία - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Πηγή: www.thesun.co.uk

«Πρέπει να είσαι προσεκτική», προειδοποιεί. «Είναι όμορφοι, όμως δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς. Σε θέλουν για τα λεφτά σου. Για μένα είναι μια διασκέδαση, δεν τους βλέπω σαν αληθινές σχέσεις».

«Έρχομαι με τις φίλες μου δυο φορές το χρόνο. Οι Άγγλοι είναι λίγο χυδαίοι, ενώ οι άνδρες που έχω συναντήσει στη Γκάμπια ήταν ρομαντική».

Εξηγεί ότι αυτή τη στιγμή κάνει διακοπές με την 60χρονη αδερφή της και τρεις άλλες φίλες της από τη Βρετανία. «Παρτάρουμε σχεδόν κάθε βράδυ μέχρι τις πέντε το πρωί», λέει γελώντας.

«Βγαίνω με έναν 36χρονο από τη Γκάμπια εδώ και περίπου τρία χρόνια. Δεν είναι όμως αληθινή σχέση. Δεν πρόκειται να έρθει στην Αγγλία, ούτε να παντρευτούμε. Του λέω ότι δεν έχω οικονομίες», εξηγεί.

Αγγλίδες γιαγιάδες στη Γκάμπια για σεξοτουρισμό - Αντιδράσεις στη Βρετανία - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Πηγή: www.thesun.co.uk

Ως Ευρωπαία τουρίστρια, είναι αδύνατον να περπατήσεις στις παραλίες της χώρας χωρίς να δεχτείς πρόταση γάμου, να σε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: