Άγνωστος φόρεσε στον Σακίρι τζάκετ του UCK σε on air δηλώσεις

Άγνωστος φόρεσε στον Σακίρι τζάκετ του UCK σε on air δηλώσεις

Μετά τη νίκη της Ελβετίας επί της Βόρειας Ιρλανδίας με 2-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Σακίρι σταμάτησε για τις καθιερωμένες δηλώσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο που κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων. Την ώρα των ερωτοαπαντήσεων με τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου ένας άγνωστος πλησίασε τον Σακίρι και εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να προβάλει τις ιδέες του.

Πιο συγκεκριμένα όταν ο 30χρονος μιλούσε on air, πήγε κατά πάνω του και τού έβαλε ένα τζάκετ με το λογότυπο του UCK, της εθνικιστικής οργάνωσης “Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου”. Ο Σακίρι, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Ζέγκερ του Κοσόβου αντέδρασε ψύχραιμα, χαμογέλασε και έβγαλε από πάνω του το “ένοχο” ρούχο.

Είναι απαράδεκτο άνθρωποι να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου, σε αυτή την περίπτωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης ενός παίκτη μετά από αγώνα, για πολιτική προπαγάνδα. Ο Σερντάν Σακίρι συμπεριφέρθηκε με παραδειγματικό τρόπο, έμεινε ήρεμος και δεν αντέδρασε” σημείωσε σε ανακοίνωσή της η ελβετική ομοσπονδία η οποία συμπλήρωσε: “Ο άνδρας ανακρίθηκε από τις Αρχές και του επιβλήθηκε άμεση απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα“.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: