Άγρια γη: Ο Ορέστης ρωτάει την Όλγα για το παρελθόν της και τη σχέση της με την οικογένεια Γαλάνη

Άγρια γη: Ο Ορέστης ρωτάει την Όλγα για το παρελθόν της και τη σχέση της με την οικογένεια Γαλάνη

Άγρια γη: Ο Ορέστης (Κ. Σόμμερ) ρωτάει την Όλγα (Ζ. Δούκα) για το παρελθόν της και τη σχέση της με την οικογένεια Γαλάνη, αλλά εκείνη διπλωματικά του ξεγλιστράει.
Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) παλεύει για να βοηθήσει τη Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς), να αποφυλακιστεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ζητάει απ’ τον Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης) τα κρυμμένα χρήματα για την εγγύησή της, όμως εκείνος φοβάται να μην τους υποψιαστεί η Όλγα κι αυτό τους φέρνει σε μεγάλη σύγκρουση.
Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) αδημονεί να πάρει εξιτήριο, ώστε να είναι κοντά στη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) και να την προστατεύσει απ’ τον Ορέστη που ζητάει επίμονα απαντήσεις.

Μέσα σ’ όλα αυτά, η επέμβαση του Κωστή (Θ. Μπανούσης) φαίνεται να έχει επιτύχει κι αυτό τους ενθουσιάζει όλους. Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), μην ξέροντας για το ατύχημα του Άρη, θεωρεί ότι αδιαφορεί για εκείνη και τον Κωστή.Έτσι όλη η φόρτισή της την οδηγεί στην αγκαλιά του Στέφανου (Π. Σκαρμέας). Την ίδια ώρα, ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) επιστρέφει και πάλι στην Άγρια Πλαγιά και ξεκαθαρίζει στον Άρη ότι είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Όλγα.

Δείτε το απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: