Άγρια γη: Ο Στέφανος παίζει το τελευταίο του χαρτί – Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο

Άγρια γη: Ο Στέφανος παίζει το τελευταίο του χαρτί - Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (10/10), ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας) φωτογραφίζει πιθανά στοιχεία που μπορεί να ενοχοποιήσουν τον Άρη (Σ. Μιχαήλ), αλλά δεν καταφέρνει να βρει τα κλεμμένα χρήματα.
Παράλληλα, ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή (Θ. Μπανούσης) για τον Άρη, για να τον πάρει με το μέρος του, αλλά ο Άρης καταφέρνει να δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά κι έτσι να έρθει πιο κοντά και με την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη). Ο Λουκάς (Ν. Βασιλειάδης) παίρνει τα αποτελέσματα του DNA που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά επιμένει ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί πριν αποκλειστεί το ενδεχόμενο του φόνου.

Επισκέπτεται τον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος) και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να τον ανακρίνει, αλλά εμφανίζεται η Όλγα (Ζ. Δούκα) που με αυτοπεποίθηση τον διώχνει προστατεύοντας έτσι τον Αλέξη. Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) πληροφορείται ότι είναι πολύ πιθανό να βρήκαν τον αδερφό του Άρη.Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) απειλεί την Όλγα ότι αν κινδυνεύσει ξανά η ζωή του θα αποκαλύψει τα πάντα για την απαγωγή του Νικόλα ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι κρατάει τον Αλέξη στο χέρι και πώς αν δεν μείνουν μαζί θα τον στείλει στη φυλακή.Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη:Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: