Άγριες μέλισσες: Η ανατροπή: Κωνσταντής και Δούκας αντιμέτωποι για πρώτη φορά!

Άγριες μέλισσες: Η ανατροπή: Κωνσταντής και Δούκας αντιμέτωποι για πρώτη φορά!

Άγριες μέλισσες: Οι καταιγιστικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 σηματοδοτούνται από αναπάντεχες κόντρες, απροσδόκητες συμμαχίες, δολοφονικές επιθέσεις αλλά και συγκινητικά ανταμώματα.
Ανάμεσα σε άλλα, ο Κωνσταντής πηγαίνει κόντρα στον πατέρα του και βοηθάει την Ελένη, η Δράσω συγκλονίζεται από μία απόπειρα δολοφονίας, ενώ η Ελένη πηγαίνει στην Τρούμπα να βρει τη μικρή της αδελφή και θα δεχτεί να έχει επαφές ο γιος του με την Ελένη. Γνωρίζοντας βέβαια πως, αν αρνηθεί, θα έρθει ίσως και η οριστική ρήξη με την Ασημίνα. Από την άλλη, και ενώ ο Δούκας προσπαθεί να πάρει ξανά την εξουσία στα χέρια του με κάθε τρόπο και απογοητεύεται από τη στάση του Νικηφόρου μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο, δέχεται ακόμη ένα χτύπημα κάτω από τη μέση.

Ο Δούκας κάνει μια επαγγελματική πρόταση στους γιους του, αλλά αυτή τη φορά βρίσκει απέναντι του τον Κωνσταντή. Ο τελευταίος αποφασίζει για πρώτη φορά να μη βοηθήσει τα σχέδια του Δούκα προκαλώντας την οργή του πατέρα του, καθώς μέχρι τώρα ο Κωνσταντής ήταν ο μόνος που ήταν απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν. Τώρα θα τον δούμε να πηγαίνει κόντρα στον Δούκα, ενώ αναγκάζεται να συμφωνήσει ότι ο γάμος του με τη Δόμνα θα γίνει τον επόμενο μήνα. Λίγες μέρες, όμως, μετά, μία εξαφάνιση πρόκειται να προκαλέσει πανικό σε όλους. Τα ίχνη του μικρού Σέργιου έχουν χαθεί και η εξαφάνιση του φέρνει αντιμέτωπες την Ελένη και την Ασημίνα, τόσο με τον Νικηφόρο όσο και με τους υπόλοιπους Σεβαστούς, που κατηγορούν την πρώτη πως εκείνη ευθύνεται.Η αποφυλάκιση της Ελένης και η είδηση πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στον τόπο που μεγάλωσε και αγάπησε σκάει σαν βόμβα σε όλους. Η Ελένη γυρίζει στο Διαφάνι και στο σπίτι της, έπειτα από έξι χρόνια. Κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ μερικοί την κοιτούν με καχυποψία. Η Ασημίνα την υποδέχεται με συγκίνηση και αγάπη, αν και από την πρώτη κιόλας στιγμή έρχεται αντιμέτωπη με την οργή του Δούκα και της Μυρσίνης, που δεν μπορούν να δεχτούν πως η φόνισσα του γιου τους είναι ελεύθερη. Ο Νικηφόρος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει τις ισορροπίες, όμως ο Δούκας του ζητάει να διαλέξει επιτέλους πλευρά. Ο Λάμπρος προσπαθεί να στηρίξει την Ελένη και είναι δίπλα της, ωστόσο υποψιάζεται πως του κρύβει την αλήθεια για όσα έχει περάσει στη φυλακή. Τις επόμενες μέρες γίνεται αυτό που όλοι φοβούνταν.Ο Δούκας μαζί με τον Μελέτη αποφασίζουν να βρουν την Ελένη καινά λύσουν το πρόβλημα μια και καλή. Ο πρώτος δίνει τελεσίγραφο στην Ελένη να φύγει…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: