Άγριες μέλισσες: Μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές για τους ήρωες

Άγριες μέλισσες: Μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές για τους ήρωες

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Άγριες μέλισσες: Μία διαφορετική τρίτη σεζόν ετοιμάζουν οι συντελεστές της σειράς του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πλοκή θα διαδραματίζεται την περίοδο της δικτατορίας και οι ήρωες πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και αλλαγές στη ζωή τους.
O δεύτερος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» έκλεισε με εξελίξεις που συγκλόνισαν τους τηλεθεατές της σειράς. Ο θάνατος της Ανέτ και του Μιλτιάδη βύθισε στο πένθος όλους τους ήρωες και το Διαφάνι μοιάζει να μην μπορεί να ξεπεράσει τη μαύρη νύχτα που η Μυρσίνη με τη βοήθεια των «Αβάντων» έκαψε το χωριό.

Κι ενώ κάποιες ιστορίες έκλεισαν, κάποιες άλλες, ακόμη πιο δυνατές, ανοίγουν από Σεπτέμβριο, όταν και θα ξεκινήσει ο νέος και πολύ διαφορετικός κύκλος της σειράς. Όλοι οι ήρωες σε αυτόν τον κύκλο θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Οι μνήμες από την ημέρα που η Ανέτ και ο Μιλτιάδης πέθαναν είναι νωπές και οι συνέπειες στη ζωή όλων ανυπολόγιστες. Οι Σεβαστοί διαλύθηκαν εντελώς. Ο Δούκας και η Μυρσίνη πηγαίνοντας στη Λάρισα προσπαθούν να ξεκινήσουν μία νέα ζωή έχοντας μείνει μόνοι τους, αφού κανένα από τα παιδιά τους δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους.Ο Δούκας θα προσπαθήσει να βρει ξανά τη δύναμη του, αν και η μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον είναι να μάθει να ζει υπό το βάρος του θανάτου των αδελφών του. Από την άλλη, η Πηνελόπη, π οποία μετακομίζει στο Παρίσι, προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο που ένιωσε από τους γονείς της, ενώ και ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ενωμένοι πια προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους και να σταθούν στα πόδια τους. Η Ελένη, η Ασημίνα, η Δρόσω και ο Λάμπρος μένουν στο Διαφάνι και με νέα κτήματα στην κατοχή τους και μακριά από τον Δούκα κοιτούν το μέλλον πιο αισιόδοξα. Ωστόσο, η έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη στη ζωή όλων θα αλλάξει ακόμη μία φορά τα πάντα.Ο αδελφός του Αχιλλέα φτάνει στο χωριό σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για όλη τη χώρα. Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων. Ο Ακύλας, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, όχι μόνο θα θελήσει να μάθει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, αλλά είναι και ένας «εργολάβος» της χούντας. Ο ίδιος πρόκειται να φέρει τους ήρωες αντιμέτωπους με νέες απειλές και προκλήσεις και όλοι θα δώσουν μάχη προκειμένου να επιβιώσουν, αλλά και να μείνουν στο χωριό.Άλλοι θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί του, ενώ ίσως δούμε και ήρωες να εξορίζονται λόγω των αριστερών τους φρονημάτων. Οι αλλαγές σε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: