Αιγάλεω: Οι 22 παίκτες που μπαίνουν ξανά γήπεδο…

Αιγάλεω: Οι 22 παίκτες που μπαίνουν ξανά γήπεδο…

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Μετά από τρισίμισι (3,5) μήνες προπονητικής απραξίας (οι προπονήσεις είχαν διακοπεί στις 6 Νοεμβρίου 2020, όταν είχε ανακοινωθεί το πρώτο λοκντάουν) και απέχοντας ήδη 11 μήνες από επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις (το πρωτάθλημα της Football League είχε διακοπεί, πέρυσι στις 11 Μαρτίου 2020), το αγωνιστικό τμήμα του Σίτι (Διοικητικοί, τεχνική ηγεσία, παίκτες, ιατρικό τιμ), επιστρέφουν την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 στις επάλξεις.

Πρώτο βήμα η τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου (με προγραμματισμένα εβδομαδιαία τεστ Covid-19) και η διαδικασία προπονήσεων (μίνι προετοιμασία), χωρίς ακόμη να ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Football League για την σεζόν 2020-2021, και ενώ ήδη ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, έχει προαναγγείλει αναδιάρθρωση κατηγοριών!

Σε… φυσιολογικές καταστάσεις (πανδημία έχουμε και βλέπουμε) το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει μετά από 30 με 40 μέρες (στα μέσα Μαρτίου περίπου), και ίσως επιβεβαιωθεί, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ κ. Γιάννης Παλτόγλου, ο οποίος εδώ και καιρό είχε προβλέψει, ότι «μάλλον θα ξεκινήσουμε Μάρτιο και θα τελειώσουμε μέσα στο καλοκαίρι».

Από την πλευρά του, ο γιος του, Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, κ. Άρης Παλτόγλου, ακολουθεί, όπως όλοι οι Προέδροι και οι ομάδες της κατηγορίας τις αποφάσεις των αρμόδιων αθλητικών αρχών, αλλά έχει ήδη επισημάνει τις παρατηρήσεις του.

Δηλαδή, ξεκινώντας, προπονήσεις τον Φεβρουάριο και πρωτάθλημα τον Μάρτιο, ποια έσοδα θα έχουν οι ΠΑΕ της κατηγορίας (μόνο έξοδα θα έχουν και… υπέρογκα μάλιστα), όπως και εφόσον έχει προαναγγελθεί αναδιάρθρωση, ποιο είναι το σενάριο… που θα βρουν μπροστά τους οι ΠΑΕ.

Εν πάσει περιπτώσει, και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η οικογένεια Παλτόγλου, επειδή δεν παρατά ποτέ και τίποτα, έχει εγγυηθεί ότι το Σίτι οικονομικά, θα ανταπεξέλθει όλων των σεναρίων.

Μάλιστα η ομάδα είναι μεταξύ των μόλις 6 ΠΑΕ, από τις 20 της κατηγορίας, που έχει πάρει το πιστοποιητικό της ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου).

Και πάμε στο αμιγώς αθλητικό κομμάτι, που αφορά την προετοιμασία της ομάδας στην “Covid-19” περίοδο, η οποία ξεκινά την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021.

Σε αυτήν θα μετέχουν οι εξής παίκτες:

Τερματοφύλακες: Σικαλιάς, Σκαφίδας, Σφυρίδης

Αμυντικοί: Αναστασίου, Βλάχος, Μαγκάκης, Οικονομόπουλος, Παπανικόλας, Παπουτσογιαννόπουλος, Τασιουλής

Μέσοι: Χαντί, Κασνέτσι, Λάσκαρης, Μαχαίρας, Πηνιώτης, Σταματάκης, Τσίτσαρης, Τσουπάνος

Επιθετικοί: Γουερέ, Μπαρμπαρούσης, Μπουρλάκης, Τσιλιγκίρης

Μέσα στο επόμενο διάστημα, το πιθανότερο…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: