Αϊτορ: «Πρόκληση να επαναφέρουμε το κλαμπ εκεί που αρμόζει στην ιστορία του»!

Αϊτορ: «Πρόκληση να επαναφέρουμε το κλαμπ εκεί που αρμόζει στην ιστορία του»!

Αποκτήθηκε ως ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Η αρχή της σεζόν ήταν γι’ αυτόν όπως και η πορεία της ομάδας: Τραγική! Ο Αϊτορ Κανταλαπιέδρα έψαχνε να βρει τα πατήματά του, χάνοντας τη θέση του στην ενδεκάδα από ένα σημείο και μετά. Ο Ισπανός επανήλθε, έκανε καλά παιχνίδια και σκόραρε δύο φορές μέχρι τώρα (ΠΑΣ και ΠΑΟΚ).

Ο άσος των «πράσινων» παραχώρησε συνέντευξη στο match programme της αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Όπως ξεκαθάρισε είναι μεγάλη πρόκληση για αυτόν και τους συμπαίκτες του, να επαναφέρουν το κλαμπ εκεί που ιστορικά πρέπει να βρίσκεται!

Παράλληλα, τόνισε πως γι’ αυτόν ήταν λίγο στενάχωρο το πόσο γρήγορα τελείωσε το πρότζεκτ που είχε τεθεί σε εφαρμογή με τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος. Τέλος, ξεκαθάρισε πως ψηφίζει Λεωφόρο αναφορικά με την έδρα της ομάδας.

Τα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Αϊτορ Κανταλαπιέδρα:

Πόσο σημαντικό είναι το ματς κόντρα στην ΑΕΛ με δεδομένη τη βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού;

«Πρόκειται για έναν αγώνα όπως όλοι οι άλλοι. Πολύ σημαντικό ματς το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να γεφυρώσουμε τη διαφορά με τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς στη βαθμολογία».

Η ομάδα χτυπήθηκε από τον Covid-19. Πως ανταποκριθήκατε σε αυτή τη δυσκολία και πως είναι τώρα το κλίμα στις τάξεις της ομάδας;

«Ήταν σίγουρα μία δύσκολη κατάσταση. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε όλοι μαζί και να δώσουμε τη μάχη μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Έχουμε επιπλέον κίνητρο να κερδίσουμε και για τους συμπαίκτες μας που δεν μπορούν να βρίσκονται κοντά μας».

Ας πάμε πίσω στο καλοκαίρι. Ποιο ήταν το story της μετακίνησής σου στον Παναθηναϊκό;Υπήρχε πράγματι ενδιαφέρον και από ομάδες όπως η Μπεσίκτας, όπως είχε γραφτεί στον Τύπο;

«Υπήρξαν αρκετές ομάδες από την Τουρκία που έδειξαν ενδιαφέρον για εμένα, όπως και από άλλες χώρες της Ευρώπης. Εδώ, όμως, ήταν ο Τσάβι Ρόκα. Μιλούσα μαζί του για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για το πρότζεκτ που χτιζόταν εδώ. Ασφαλώς ρόλο καθοριστικό έπαιξε και το όνομα που έχει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, παρά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Για μένα ήταν πρόκληση το να επαναφέρουμε το κλαμπ εκεί που αξίζει στην ιστορία του».

Πως ήταν οι πρώτες σου ημέρες στην ομάδα;

«Θυμάμαι ότι η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή στην ομάδα. Βεβαίως με βοήθησε το γεγονός ότι αρκετά άτομα μιλούσαν Ισπανικά. Θα μπορούσα να πω πως μου έχει μείνει μία στενοχώρια που αυτό το…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: