Ακράτητος: Αρχίζουν τα έργα στο γήπεδο!

Ακράτητος: Αρχίζουν τα έργα στο γήπεδο!

Με απόφαση του δήμου Φυλής, ξεκινά η αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Ακράτητου.

Νέα μορφή θα αποκτήσει το Δημοτικό Στάδιο Ακράτητου, καθώς ο δήμος Φυλής υπέγραψε τη σύμβαση για να ξεκινήσουν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκινά η πλήρης αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο Ακρατήτου

Υπεγράφη το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2020, η σύμβαση, για την πλήρη αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο “Ακράτητου” και το έργο ξεκινά εντός των ημερών. Τη σύμβαση με τον ανάδοχο, ο οποίος αναδείχθηκε με ηλεκτρονικό διαγωνισμό, υπέγραψε, από πλευράς Δήμου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Σύμφωνα με τη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας, το έργο περιλαμβάνει πλήρη αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου, με αντικατάσταση του υφιστάμενου χλοοτάπητα με συνθετικό τελευταίας γενιάς. Αξίζει να αναφερθεί ότι με το νέο χλοοτάπητα θα εξυπηρετηθούν οι ανάγκες μεγαλύτερου αριθμού αθλουμένων, χωρίς κόστος συντήρησης, καθώς ο φυσικός είχε υψηλό κόστος συντήρησης και περιορισμένο ωράριο προπονητικής και αγωνιστικής χρήσης.
Η χρηματοδότησή της σύμβασης, ύψους 500 χιλ ευρώ, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2 και τις διαδικασίες, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, περάτωσαν, με ταχύτατους ρυθμούς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο ειδικός συνεργάτης Δημάρχου Γιάννης Λιάκος.

“Με την πλήρη ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ακρατήτου συνεχίζουμε μια σειρά έργων που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική περίοδο, με στόχο οι αθλητικές υποδομές μας να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της νεολαίας μας για άθληση. Αυτή την περίοδο, αρχής γενομένης από το εμβληματικό για την πόλη μας γήπεδο του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ, γίνεται μια νέα εκκίνηση αποκατάστασης των μεγάλων γηπέδων που θα έχει και συνέχεια με τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων και υποδομών”, επεσήμανε κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
“Η Τεχνική Υπηρεσία που έχει συντάξει τη μελέτη και έχει την επίβλεψη του έργου, θα παρακολουθεί στενά την πορεία των εργασιών, ώστε το γήπεδο να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό στους αθλητές μας”, πρόσθεσε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.

ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

α. Αναγκαιότητα κατασκευής του έργου
Η ανακατασκευή κρίθηκε αναγκαία για την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου σε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: