ΑΚΤΩΡ: Ο Γιώργος Συριανός νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

ΑΚΤΩΡ: Ο Γιώργος Συριανός νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ που πραγματοποιήθηκε εχθές, 10 Οκτωβρίου 2022, εξέλεξε ως νέο μέλος του και ταυτόχρονα ως νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Γιώργο Συριανό, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ‘Ακτωρ Παραχωρήσεις και πρόεδρο του ΣΤΕΑΤ (Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών Ανωτέρων Τάξεων). Καθήκοντα γενικού επιχειρησιακού διευθυντή της εταιρείας συνεχίζει να ασκεί ο Απόστολος Τζάβελλος.

Επίσης, έγινε δεκτή η παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «το ΔΣ θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Χ. Παναγιωτόπουλο για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του στην εξυγίανση, στην επανάκαμψη της ανταγωνιστικότητας και σημαντική ανάπτυξη εργασιών της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ανάληψη σημαντικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η επιστροφή της ‘Ακτωρ ΑΤΕ σε πορεία κερδοφορίας υπό την ηγεσία του κ. Χ. Παναγιωτόπουλου, επανέφερε την εταιρεία στους πρωταγωνιστές των εξελίξεων του κατασκευαστικού κλάδου».

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: