Αλ Κελαϊφί για Μέσι: 'Χαρούμενος που επέλεξε την Παρί, ανυπομονώ να δω την ομάδα μας να γράφει ιστορία'

Αλ Κελαϊφί για Μέσι: 'Χαρούμενος που επέλεξε την Παρί, ανυπομονώ να δω την ομάδα μας να γράφει ιστορία'

Ο Λιονέλ Μέσι είναι και τυπικά παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς υπέγραψε με τους Παριζιάνους για τα επόμενα δύο χρόνια, με τη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Μέσι στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Παρί, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι το όραμα του συλλόγου ταιριάζει απόλυτα με τις φιλοδοξίες του. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την προσθήκη του Μέσι, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να γράψουν ιστορία οι Παριζιάνοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλ Κελαϊφί: Είμαι χαρούμενος που ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να έρθει στην Παρί Σεν Ζερμέν και είμαι περήφανοι που καλωσορίζουμε αυτόν και την οικογένειά του στο Παρίσι”.

“Η φιλοδοξία του συλλόγου είναι φυσικά, ίδια και απαράλλαχτη. Η προσθήκη του Μέσι στο παγκόσμιας κλάσης σύνολό μας, ακολουθεί μια πολύ στρατηγική και επιτυχημένη μεταγραφική περίοδο για τον σύλλογο”.

“Μαζί με τον θαυμάσιο προπονητή μας και το προσωπικό του, ανυπομονώ να δω την ομάδα μας να γράφει ιστορία για όλους τους οπαδούς μας ανά τον κόσμο“.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: