Αμερικανική φόρμουλα:”Απενεργοποίηση των τουρκικών S-400 με αντάλλαγμα τη διχοτόμηση της Κύπρου”! Κ.Αδάμ

Αμερικανική φόρμουλα:"Απενεργοποίηση των τουρκικών S-400 με αντάλλαγμα τη διχοτόμηση της Κύπρου"! Κ.Αδάμ

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Αμερικανική φόρμουλα:"Απενεργοποίηση των τουρκικών S-400 με αντάλλαγμα τη διχοτόμηση της Κύπρου"! Κ.Αδάμ

Της Κύρας Αδάμ

Αμερικανική φόρμουλα:"Απενεργοποίηση των τουρκικών S-400 με αντάλλαγμα τη διχοτόμηση της Κύπρου"! Κ.Αδάμ

Η παράνομη και – μέχρι στιγμής- εκτός ΟΗΕ και Διεθνούς Δικαίου, τουρκική πρόταση για τη «λύση» των δύο κρατών στην Κύπρο, δηλαδή της κατάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας και διχοτόμησης της νήσου, αποτελεί ήδη στοιχείο παρασκηνιακής  και ανιχνευτικής διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην Ουάσιγκτων  και την Άγκυρα.

Απόλυτα έγκυρες υψηλόβαθμες πηγές επιμένουν ότι από την στιγμή, που ο γ γραμματέας του ΟΗΕ επέτρεψε στην Τουρκία και τους Τ/Κυπρίους να θέσουν στο τραπέζι της άτυπης Πενταμερούς την κόκκινη γραμμή τους για δύο κράτη στην Κύπρο, η αμερικανική διπλωματία δεν θα απορρίψει, τουναντίον, θα σταθμίσει όλα τα δεδομένα και τα πιθανά οφέλη που θα προκύψουν για την ίδια,  από την υποστήριξη της λύσης των δυο κρατών , τουτέστιν της διχοτόμησης της Κύπρου.

Οι ίδιες έγκυρες υψηλόβαθμες πηγές επιμένουν ότι οι ΗΠΑ- υποβοηθούμενες κι από την Βρετανία ( δύο από τα 5 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας )- θα μπορούσαν να μην φέρουν αντιρρήσεις στη λύση των δυο κρατών, με σαφείς προϋποθέσεις που πρέπει να αποδεχθεί η Τουρκία :

Η αμερικανική προϋπόθεση δεν είναι άλλη από το να αποδεχθεί η Τουρκία να μην χρησιμοποιήσει τους ρωσσικούς πυραύλους S-400 εναντίον Νατοϊκών δυνάμεων . Αυτό θα διασφαλιστεί μόνον  αν οι ίδιες οι ΗΠΑ τοποθετήσουν αμερικανικό λογισμικό στους S- 400, ώστε αυτοί να καθίστανται ανενεργοί απέναντι σε Νατοϊκά αεροσκάφη και άλλες δυνάμεις

Η απαίτηση/προϋπόθεση των ΗΠΑ προς την Τουρκία να «εξουδετερωθούν» οι τουρκικοί S-400 απέναντι στο ΝΑΤΟ, αποτελεί ζήτημα ζωτικής ασφαλείας για τις αμερικανικές δυνάμεις και το αμερικανικό γόητρο.

Το «Μ» αποκαλύπτει ότι μέχρι στιγμής ο 6ος Στόλος έχει αποστείλει στο Πεντάγωνο επτά(7) αναφορές, η πιο πρόσφατη  στα μέσα Απριλίου, στις οποίες επισημαίνεται η τεράστια δυσκολία αντιμετώπισης  των S-400 από αμερικανικά πλοία και αεροσκάφη εντός του βεληνεκούς των πυραύλων αυτών. Και γι’ αυτό το λόγο οι αναφορές του 6ου Στόλου διατυπώνουν το επείγον αίτημα προς το Πεντάγωνο να αναπτυχθεί ταχύτατα  αμερικανικό σύστημα «εξουδετέρωσης» των S-400.

H Άγκυρα, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ανταποκρίνεται θετικά στο αμερικανικό αίτημα/ προϋπόθεση, στην περίπτωση που στο Συμβούλιο Ασφαλείας υποστηριχθεί τελικώς η φόρμουλα των δύο κρατών στην Κύπρο.

Η κυοφορούμενη «λύση « των δύο κρατών στην Κύπρο, ως αντάλλαγμα για την απενεργοποίηση των S-400  έναντι των νατοϊκών δυνάμεων,  έχει δυσμενέστατες επιπτώσεις στην Ελλάδα, με την Πολεμική Αεροπορία να χάνει το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Και τούτο διότι τα ελληνικά αεροσκάφη, στην περίπτωση που φέρουν τον νατοϊκό κωδικό, δεν θα δέχονται μεν την επίθεση των S-400, η Τουρκία, όμως, λόγω του νατοϊκού κωδικού, θα έχει στη διάθεση της όλα τα στοιχεία των ελληνικών αποστολών των αεροσκαφών και θα τα αντιμετωπίζει με άλλα μέσα (πχ Πάτριοτ- αεροσκάφη αναχαίτισης). Στην περίπτωση που τα ελληνικά αεροσκάφη φέρουν μόνον ελληνικούς κωδικούς , τότε θα είναι καταδικασμένα από τους τουρκικούς S-400. 

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση να συμφωνήσει η Άγκυρα στην εξουδετέρωση των S-400 απέναντι στις Νατοϊκές δυνάμεις…

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: