Αν δεν ψηλώσει το ταβάνι του, τσάμπα συζητάμε…

Αν δεν ψηλώσει το ταβάνι του, τσάμπα συζητάμε…

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να καταλάβει πρώτα απ’ όλα ο ίδιος, αν μπορεί να ακολουθήσει αυτό που προστάζει η ιστορία του!

Από τη μέρα που ο Παναθηναϊκός βρήκε προπονητή, έχει περάσει μισός μήνας. Οκ, είναι τυπικό θέμα η ανακοίνωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του επιτελείου του, το οποίο έχει «κλειδώσει». Αυτό το διάστημα των 17 ημερών, κυλά με την ελπίδα πως ο Σέρβος επιτέλους θα… στρώσει την κατάσταση σε μια ομάδα που ήταν σκορποχώρι! Θα συμμαζέψει, θα σουλουπώσει, θα «φτιάξει» κάτι καλό.

Θαυματοποιός κανείς δεν είναι, όμως είναι θεμιτή η ελπίδα. Άλλωστε ο Γιοβάνοβιτς έχει καλές συστάσεις να τον συνοδεύουν, πέρα απ’ το τι είχε κάνει στην αρχή της προηγούμενης δεκαετίας στον ΑΠΟΕΛ. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Ο Παναθηναϊκός έχει απίστευτα πολλές ελλείψεις, απίστευτα πολλά επίπεδα να καλύψει, για να κρέμεται πάνω σε έναν προπονητή και να ελπίζει απλά και μόνο σε αυτόν! Κάτι τέτοιο θα είναι απλά τραγικό λάθος και ταυτόχρονα δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα, με τον Σέρβο να μπαίνει αδίκως στη λίστα των πολλών αποτυχημένων αυτής της ομάδας.

Ένα πρόβλημα που δεν φαίνεται να λύνεται, αφορά την ίδια τη στελέχωση της ΠΑΕ. Βασικά… δεν υπάρχει στελέχωση επιπέδου Παναθηναϊκού. Και ειδικά σε μια εποχή που πρέπει να «τρέξουν» ζητήματα αποδεσμεύσεων, παραχωρήσεων, αποκτήσεων, ομάδας Β κτλ, δυσκολεύεται ο καθένας να σκεφτεί αν υπάρχουν αριθμητικά οι άνθρωποι για να «τρέξουν» όλα αυτά τα ζητήματα. Ταυτόχρονα, υποτίθεται πως ο Παναθηναϊκός θα ενισχυόταν με περισσότερα άτομα που ξέρουν το σύλλογο και έχουν και την ικανότητα να στελεχώσουν διάφορα πόστα. Στα λόγια έμεινε κι αυτό, με τη δικαιολογία πως ο Γιοβάνοβιτς δε θέλει κανέναν να μπλέκεται στα πόδια του.

Τέλος πάντων είναι σοβαρότατο ζήτημα η στελέχωση μιας ΠΑΕ που έχει μείνει με υπερβολικά λίγους (αριθμητικά) ανθρώπους, αλλά αυτό μπορεί να πάει και το Φθινόπωρο. Για τώρα όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχουν εξελίξεις σε επίπεδο ρόστερ, η ανησυχία είναι λογικό να μεγαλώνει. Διότι ναι μεν δεν υπάρχει πίεση χρονική λόγω μη Ευρωπαϊκής συμμετοχής, αλλά αυτό δε σημαίνει «εντάξει μωρέ θα πάρουμε Αύγουστο παίκτες τι σκάτε;». Γιατί ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει Ευρώπη, πολλές ομάδες έχουν. Κι αυτές οι ομάδες θέλουν τους ίδιους παίκτες υποτίθεται. Άρα όταν αυτές οι ομάδες «κλείσουν» τα ρόστερ τους για να παίξουν Ευρώπη, σε σένα θα μείνουν τα… σάπια στη λαϊκή. Έτσι θα φτιάξεις την ομάδα που θες για να ανέβεις επίπεδο;

Πάνω απ’ όλα, όμως, παρατηρείται μια γενική καθυστέρηση σε όλα. Οι…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: