Αναχωρούν για το Νόβι Σαντ και το τελικό στάδιο του Europe Cup γυναικών οι Σάρισες Φλώρινας

Αναχωρούν για το Νόβι Σαντ και το τελικό στάδιο του Europe Cup γυναικών οι Σάρισες Φλώρινας

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Το Europe Cup της περιόδου 2020-2021 (μέχρι πρότινος ETTU Cup και πιο παλιά γνωστό ως Νάνσι Έβανς), το δεύτερο τη τάξει Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην επιτραπέζια αντισφαίριση, διεξάγεται για τις γυναίκες από τις 6 έως τις 9 Μαΐου στο Νόβι Σαντ της Σερβίας και αφορά κατευθείαν το τελικό στάδιο. Πρώτη και δεύτερη φάση ακυρώθηκαν, 12 ομάδες συγκεντρώνονται σε ένα γυμναστήριο για ν’ αγωνιστούν χωρίς κόσμο και σε συνθήκες «φούσκας» και ανάμεσά τους θα είναι και οι Σάρισες Φλώρινας. Η βορειοελλαδίτικη ομάδα θα είναι άλλη μία χρονιά η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στις διασυλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Επιστρέφει στα τραπέζια μετά από την πολύμηνη απραξία και θα επιδιώξει αξιόλογες εμφανίσεις κι ένα καλό πλασάρισμα. Περίμενε καιρό αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι είχε οριστεί και ως διοργανώτρια ομίλου στην αρχή της σεζόν και παρά τις δυσκολίες, που έφεραν σε όλα τα σωματεία οι αρνητικές εξελίξεις από την πανδημία, ήθελε να ζήσει οπωσδήποτε αυτή την εμπειρία και να μετρήσει δυνάμεις. Η αποστολή αναχωρεί αύριο για την πόλη της Σερβίας και τη συγκροτούν οι αθλήτριες Λιου Τζούντιθ, Ρομάν Λε Σκουρ, Χρυσή Φωτιάδου, ο προπονητής Λίβιου Πρεντόακα, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λυγούρας και ο ταμίας Γιώργος Καλογήρου. Επίσης σημαντικό για το άθλημα ότι στην τελική φάση του Europe Cup θα πάρει μέρος και η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, η Κατερίνα Τόλιου, με τη φανέλα της ιταλικής Νορμπέλο.

Όλες τις τελευταίες ημέρες οι Σάρισες δημοσιεύουν τα νέα για τη διοργάνωση και σήμερα ανάρτησαν στον ιστότοπό τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ρεπορτάζ με την προαναγγελία του ταξιδιού και των αγώνων. Για την αποστολή σημειώνουν ότι οι δύο Γαλλίδες αθλήτριες θα πάνε αεροπορικώς αύριο από το Παρίσι στο Βελιγράδι και μετά οδικώς στο Νόβι Σαντ και τα υπόλοιπα μέλη οδικώς από τη Φλώρινα προς τη γειτονική χώρα και τον τόπο διεξαγωγής του Europe Cup.

«Όλα τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σε μοριακό τεστ πριν την αναχώρηση και θα υποβληθούν και σε rapid test κατά την άφιξη στο Νόβι Σαντ. Το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργάνωσης είναι πολύ αυστηρό και απαιτεί την διεξαγωγή των αγώνων σε συνθήκες «φούσκας», δηλαδή οι αποστολές θα περιοριστούν στο ξενοδοχείο και στο στάδιο των αγώνων (Spens Arena). Στο ξενοδοχείο έχει δημιουργηθεί ιατρικό κέντρο, όπου θα διεξάγονται οι ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο παρουσία ενός εκπροσώπου κάθε ομάδας. Οι 12 ομάδες που συμμετέχουν θα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: