Ανάκληση 701 Ford Ranger

Ανάκληση 701 Ford Ranger

Έλεγχος και αποκατάσταση ραφής συγκόλλησης του μπροστινού τμήματος του σιγαστήρα της εξάτμισης
H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοινώνει ότι η κατασκευάστρια εταιρεία Ford Motor Company Limited, σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα με την Ford Motor Hellas, Γενικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα των Ford στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης για ζητήματα ασφαλείας ελαφρών φορτηγών Ranger.
Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά σε 701 οχήματα, παραγωγής 1/12/2016-31/01/2017, 1/08/2017-30/11/2017, και 2/07/2018-28/02/2019. Στα επηρεαζόμενα οχήματα Ford Ranger ενδέχεται η ραφή συγκόλλησης στο μπροστινό τμήμα του σιγαστήρα εξάτμισης, να μην λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο σιγαστήρας είναι πιθανό να ραγίσει και να προκαλέσει υπερβολικό θόρυβο και σε τυχαία/ακραία αδιαφορία του οδηγού για τον θόρυβο μπορεί να αποσυνδεθεί από το όχημα, θέτοντας σε κίνδυνο τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου.
Σας ενημερώνουμε ότι, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω προσωπικής επιστολής, και θα ακολουθήσει υπενθυμιστική επιστολή ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες ελέγχου και αναβάθμισης του εμπρόστιου σιγαστήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford και την Γραμμή Εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 216 900 88 99.

Σχετικά Tags
Ford Ranger

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: