Ανασκόπηση 2021: Οι φιλίες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

Ανασκόπηση 2021: Οι φιλίες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

Ανασκόπηση 2021: Το 2021 ήταν μια χρονιά που τα είχε όλα! Ήταν μια χρονιά που θα θυμόμαστε για πάντα! Ήταν μια χρονιά που σίγουρα γεννήθηκαν κάποιες φιλίες και κάποιες έγιναν ακόμα πιο δυνατές!
Η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου ήρθαν πιο κοντά μετά την συμμετοχή τους στο τηλεοπτικό show τραγουδιών “J2US” και είναι πια αχώριστες! Μάλιστα, μέσα στο 2021 έκαναν κοινές διακοπές, όπως αποκάλυψαν στην Εύβοια και πια κάνουν και βραδινές εξόδους οι δυο τους. Η φιλία τους χρόνια με τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο δυνατή!

Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου είναι πια φίλες, όχι κολλητές, αλλά η παρεξήγηση ανάμεσά τους λύθηκε! Η Μαρία Ηλιάκη είχε αναφέρει: «Είχαμε απομακρυνθεί με την Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας μια παρεξήγησης η οποία διογκώθηκε. Για τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω τώρα να μιλήσω. Η Κατερίνα από όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος συγκινήθηκε πολύ. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκιά, μου έστειλε και δώρο στην Ζυρίχη». Εκ τότε έχουν ανταλλάξει πολλά μηνύματα και έχουν δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους!Μία δυνατή φιλία που προέκυψε μέσα στο 2021 είναι αυτή της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή! Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή όπως όλα δείχνουν, έχουν γίνει οι καλύτερες φίλες, μετά την «συμφιλίωση» που σκάρωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο περσινό J2US. Ο Τίμος Ζαχαράτος και η Δανάη Μπάρκα συνεργάζονται στο Πάμε Δανάη και έχουν γίνει φίλοι. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας πειράζει τον άλλον στον αέρα της εκπομπής!Η παρεξήγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Βίκυ Καγιά λύθηκε! «Έληξε η παρεξήγηση και είναι όλα ωραία. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αληθινά τη συμπαθώ, το ίδιο κι εκείνη. Όντως υπήρχε παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε και γιατί. Μακάρι στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά», είπε η Βίκυ Καγιά και μένει να τους δούμε και σε κοινό στιγμιότυπο!Ο ΣΚΑΪ φαίνεται να δημιουργεί φιλίες ανάμεσα στους παρουσιαστές των εκπομπών του και αναφερόμαστε στην φιλική σχέση που έχει προκύψει ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και την Ιωάννα Μαλέσκου. Η εκτίμηση που τρέφει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου είναι αληθινή και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια του «Love it» έχει κανει το πέρασμά της από την εκπομπή του Μουτσινά, έτσι για να πει μια «καλησπέρα» στο φίλο της, Νίκο!Η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως είναι φίλες αχώριστες και αυτοκόλλητες και ιδίως μετά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ιωάννα και αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το J2US!Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα ήταν φίλες μετά…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: