“Ανάσταση στην Κύπρο με κατοχικά στρατεύματα δεν υπάρχει”! Το ΟΧΙ της Αδούλωτης Κερύνειας

"Ανάσταση στην Κύπρο με κατοχικά στρατεύματα δεν υπάρχει"! Το ΟΧΙ της Αδούλωτης Κερύνειας

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Από το 1974 οι Κύπριοι αναμένουν την Ανάσταση…Ο χρόνος περνά εις βάρος τους, όπως δείχνουν οι εξελίξεις. Χρόνο με το χρόνο Κύπρος και Ελλάδα “μαλάκωναν” πιστεύοντας (;) ότι μπορεί να υπάρξει κάποιους είδους συνεννόηση με τον εισβολέα. Η Τουρκία όχι μόνο δεν έδειξε ποτέ διάθεση να συζητήσει πραγματικά αλλά ζητούσε όλο και περισσότερα. Έτσι φθάσαμε στη “πενταμερή” όπου η Τουρκία ήρθε με μία πρόταση: δύο κράτη.

Το πολιτικό σύστημα σε Κύπρο και Ελλάδα δείχνει να είναι αμήχανο. Όχι όμως και οι πολίτες της Κύπρου που έχουν ζήσει την εισβολή, τον εκτοπισμό, την αδικία και την απώλεια.

Ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ είναι η απάντηση σ΄ όσα παράδοξα ζούμε στο Κυπριακό. Ο κ.Γιάννης Σιεκέρσαββας πρόεδρος του σωματείου ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ μιλά στο Militaire και μιλά καθαρά: •“Εκφράζοντας τους εκτοπισμένους πρόσφυγες από την επαρχία της Κερύνειας λέμε καθαρά ότι διαφωνούμε ριζικά με τη διεξαγωγή ακόμα και δικοινοτικών συνομιλιών με στόχο να βρεθεί λύση διζωνικής δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Έχουμε εκφράσει αυτή τη διαφωνία μας από το 1977 όταν έγινε η εκκίνηση αυτής της διαδικασίας, κατά προτροπή της βρετανικής διπλωματίας”. “Έχουμε χάσει την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια μας. Οι ξένοι γελούν και μας κοροϊδεύουν θεωρώντας ότι οι δικοί μας είναι εύκολη λεία για τη διπλωματία τους. “Αυτοί είναι εύκολοι”, λένε, οι Τούρκοι είναι το πρόβλημα”.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ «ΑΤΥΠΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΡΟΥΣ» ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ 27-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

Αξιολογώντας  το αποτέλεσμα της Άτυπης Πενταμερούς, στη βάση των ιδίων κριτηρίων τα οποία μας ώθησαν να διαφωνήσουμε με τη σύγκλιση και συμμετοχή μας στη Διάσκεψη, θεωρούμε ότι η κατάληξη δεν δικαιολογεί την ικανοποίηση που διατυπώνουν Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ.

Όσο μεγάλο  Διπλωματικό λάθος ήταν η συμμετοχή μας στην Άτυπη Πενταμερή , άλλο τόσο μεγάλο Διπλωματικό λάθος συνιστά η εκφραζόμενη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά 

  • Η αποδοχή της Κυβέρνησης να συμμετάσχει στην Άτυπη Πενταμερή, που αποτελούσε πρωτοβουλία Βρετανική, μάλιστα  με τη συγκεκριμένη  σύνθεση και Ημερήσια Διάταξη, αποτελούσε μέγα Διπλωματικό σφάλμα.
  • Επίσης η όλη Τουρκική συμπεριφορά και οι θέσεις που διατυπώνοντο, την περίοδο πριν από την εμφάνιση της ιδέας για Πενταμερή, δηλαδή  η συμπεριφορά και οι θέσεις της  Τουρκίας και εγκάθετου της στα κατεχόμενα εδάφη, αποτελούσαν  ένα πρόσθετο λόγο να μην αποδεχθεί και μάλιστα να μην συμμετάσχει η Κυπριακή Κυβέρνηση σε τέτοια  Πενταμερή.
  • Για ακόμη μια φορά, η Κυπριακή Κυβέρνηση που έχει την ευθύνη της διαχείρισης του Κυπριακού Προβλήματος αντί να αναπτύσσει τη δική της πολιτική και τις δικές της πρωτοβουλίες, για αντιμετώπιση του Προβλήματος και μάλιστα στη βάση της ουσίας του Κυπριακού, εσύρθει και πάλι στην παγίδα πρωτοβουλίας άλλων, της Βρετανίας , Αμερικής και Τουρκίας, οι οποίοι μάλιστα είναι υπεύθυνοι για την  τραγωδία μας. 
  • Με τη…
Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: