Αναστασιάδης: “Γίναμε μάρτυρες της αδιαλλαξίας όσων οραματίζονται νέα οθωμανική αυτοκρατορία”

Αναστασιάδης: "Γίναμε μάρτυρες της αδιαλλαξίας όσων οραματίζονται νέα οθωμανική αυτοκρατορία"

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Αναστασιάδης: "Γίναμε μάρτυρες της αδιαλλαξίας όσων οραματίζονται νέα οθωμανική αυτοκρατορία"

«Θα επιδοθούμε σε διεθνή εκστρατεία για την ανάγκη σεβασμού και υλοποίησης των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας και των όρων εντολής του ΓΓ του ΟΗΕ», δηλώνει στο τηλεοπτικό πασχαλινό του μήνυμα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, τονίζοντας ότι θα ευχόταν να ήταν σε θέση να εξέφραζε ικανοποίηση για τα θετικά αποτελέσματα της συνόδου, αλλά η τουρκοκυπριακή ηγεσία, καθοδηγούμενη από την Τουρκία δεν το επέτρεψε.

Παράλληλα ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε την ευχή να είναι η τελευταία Ανάσταση του Κυρίου που «γιορτάζουμε κάτω από τη δοκιμασία που η πανδημία επέβαλε στην ανθρωπότητα».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του τηλεοπτικού πασχαλινού μηνύματος του Ν. Αναστασιάδη:
«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.
Απευθύνομαι σήμερα προς την κάθε μία και τον κάθε ένα από εσάς για να σας εκφράσω τις θερμότερες μου ευχές για προσωπική υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
Για να εκφράσω την ευχή να είναι η τελευταία Ανάσταση του Κυρίου που γιορτάζουμε κάτω από τη δοκιμασία που η πανδημία επέβαλε στην ανθρωπότητα.
Για να στείλω την ίδια ώρα το μήνυμα πως ο αγώνας για την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί με το ίδιο πείσμα που χαρακτηρίζει κάθε περήφανο λαό που δεν ανέχεται την υποδούλωση.

Φίλες και φίλοι,
Μόλις προ μερικών 24ώρων βιώσαμε για άλλη μια φορά την τουρκική αδιαλλαξία. Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της υπεροψίας όσων οραματίζονται μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία.
Κατά την άτυπη σύνοδο της Γενεύης, η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία κατέγραψαν μια νέα «ιστορική», όπως την αποκάλεσαν, επίδοση.
Περιφρονώντας τον Καταστατικό Χάρτη, τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, περιφρονώντας την ΕΕ ζήτησαν από τον ΓΓ των ΗΕ να γίνει συνεργός στις δικές τους έκνομες ενέργειες αξιώνοντας αναγνώριση κυριαρχίας του υποτελούς στην Τουρκία μορφώματος.
Μια αξίωση που δεν είναι μόνο ενάντια στο διεθνές δίκαιο και τους όρους εντολής του ΓΓ, αλλά και ξεκάθαρα αντίθετη στη βούληση της πλειοψηφίας του Κυπριακού λαού, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Φίλες και φίλοι,
Με αποφασιστικότητα και τεκμηρίωση απαντήσαμε στα όσα διαστρεβλωτικά επιχείρησε να παρουσιάσει η τουρκική και τουρκοκυπριακή πλευρά, αποδεικνύοντας πως διαθέτουμε όχι μόνο την πολιτική βούληση, αλλά και τη θέληση να εργαστούμε προκειμένου να πετύχουμε μια λύση που θα φέρει, επιτέλους, την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Κύπρο και την περιοχή.
Με επίκληση αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας, των αμετάθετων θέσεων της ΕΕ, της σωρείας καταδικαστικών αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλά και των όσων κατά καιρούς έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των μερών, αποδείξαμε τη δική μας ταύτιση με το διεθνές δίκαιο και τα καλώς νοούμενα συμφέροντα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.
Την ίδια ώρα, απευθυνθήκαμε στα πέντε Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και την ΕΕ, επιτυγχάνοντας καθοριστικές παρεμβάσεις, αποτρέποντας έτσι την επιδιωκόμενη εκτροπή και το ναυάγιο της νέας διερευνητικής πρωτοβουλίας του ΓΓ των ΗΕ.

Φίλες και…

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: