Άνεση και επιδόσεις από τη νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupé

Άνεση και επιδόσεις από τη νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupé

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης & diesel ισχύος από 184 έως 374 ίππων & 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο
Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η πρώτη Σειρά 4 της BMW Gran Coupé, πλέον μπαίνει στο… χορό ένα μοντέλο 2ης γενιάς. Το νέο 4θυρο coupé έχει δυναμική συμπεριφορά, αεροδυναμική σχεδίαση, πολυτέλειας στο εσωτερικό και πλήθος καινοτομιών που προάγουν τη λειτουργικότητα και τη συνδεσιμότητα. Επιπλέον, η άνετη πρόσβαση στο πίσω μέρος, πέντε καθίσματα κανονικών διαστάσεων, μεγάλη πίσω πόρτα και χώρος αποσκευών μεταβλητής διάταξης εξασφαλίζουν την καθημερινή λειτουργικότητα του μοντέλου.
Επίσης, μία έκδοση υψηλών επιδόσεων της νέας 4 Gran Coupé με την φροντίδα της BMW M GmbH θα διατίθεται με το λανσάρισμα του μοντέλου (προγραμματίζεται για το Νοέμβριο του 2021) μαζί με τέσσερις ακόμα εκδόσεις. Όλες θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της μάρκας στο Μόναχο.

Σχεδίαση – Εσωτερικό
Με μήκος 4.783 mm, πλάτος 1.852 mm και ύψος 1.442 mm, το νέο κουπέ μοντέλο της σειράς 4 -συγκριτικά με τον προκάτοχό του- είναι μεγαλύτερο κατά +143 mm σε μήκος, +27 mm σε πλάτος και +53 mm σε ύψος, ενώ το πλάτος των μετατροχίων έχει επίσης αυξηθεί – στα 1.595 mm μπροστά (+50 mm) και 1.623 mm πίσω (+29 mm). Το μεταξόνιο των 2.856 mm είναι κατά +46 mm μεγαλύτερο από του προηγούμενου μοντέλου, και +5 mm από της σειράς 3 Sedan. Επίσης διαθέτει χώρο αποσκευών 470 λίτρων (+39 λίτρα), που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 1.290 λίτρα το μέγιστο με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω καθισμάτων, που είναι στάνταρ διαιρούμενη σε αναλογία 40:20:40.

Στο εσωτερικό, η ψηλή κεντρική κονσόλα και οι ομοιόμορφες επιφάνειες από τον πίνακα οργάνων μέχρι τις επενδύσεις των θυρών δίνουν την αίσθηση ότι αγκαλιάζουν τους εμπρός επιβάτες. Το μπουτόν Start/Stop για τον κινητήρα είναι τοποθετημένο σε ένα panel ελέγχου στην κεντρική κονσόλα, που επίσης φιλοξενεί το BMW Controller, τα μπουτόν για τη μονάδα Driving Experience Control, το ηλεκτρομηχανικό χειρόφρενο και τον ειδικό για το μοντέλο επιλογέα σχέσεων. Επιπλέον, στα πίσω καθίσματα με τα αναδιπλούμενα προσκέφαλα μπορούν να τοποθετηθούν τρία παιδικά καθίσματα.
Σπορ καθίσματα και ένα σπορ δερμάτινο τιμόνι προσφέρονται στάνταρ, ενώ το στυλ του εσωτερικού τονίζεται στα μοντέλα M440i xDrive Gran Coupé και M Sport με χαρακτηριστικά όπως προστατευτικές επενδύσεις γονάτων στην κεντρική κονσόλα. Επίσης, η λίστα προαιρετικού εξοπλισμού προσφέρει μεγάλα περιθώρια εξατομίκευσης.
Κινητήρες – Κιβώτιο
Σύγχρονοι 4κύλινδροι και 6κύλινδροι κινητήρες και ήπια υβριδική τεχνολογία 48 V κινούν την νέα σειρά 4 Gran Coupé. Στην κορυφή της γκάμας η M440i xDrive Gran Coupé με 6κύλινδρο σε σειρά…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: