Άνθρωποι και Ποντίκια: Η μεγάλη θεατρική επιτυχία του Βασίλη Μπισμπίκη επιστρέφει στον Cartel Τεχνοχώρο – Monopoli.gr

Άνθρωποι και Ποντίκια: Η μεγάλη θεατρική επιτυχία του Βασίλη Μπισμπίκη επιστρέφει στον Cartel Τεχνοχώρο - Monopoli.gr

Το έργο «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μπισμπίκη, επιστρέφει στον CARTEL Τεχνοχώρο στις 8 Οκτωβρίου για κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00.
H παράσταση το περασμένο καλοκαίρι κινηματογραφήθηκε και μεταδόθηκε σε on demand προβολές μέσω της πλατφόρμας της viva με τη σκηνοθετική υπογραφή του Βασίλη Μπισμπίκη από κοινού με τον διευθυντή φωτογραφίας Δημήτρη Κατσαϊτη.
Λίγα λόγια για την παράσταση
Ο Βασίλης Μπισμπίκης με μια παράσταση ακραίου ρεαλισμού αφηγείται τη ζωή δύο εκτοπισμένων ψυχών, του Βασίλη και του Λένου στην περιοχή του Ρέντη, μέσα σε βιομηχανικές αποθήκες και εργοστάσια που αναζητούν δουλειά.
Οι ήρωες του «Άνθρωποι και ποντίκια» είναι εργάτες ταλαιπωρημένοι από τη δουλειά και την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και κυρίως την ανάγκη για ένα μεροκάματο.
Ο ρατσισμός, το απατηλό όνειρο για μια μικρή ιδιοκτησία, η δύναμη της φιλίας, η σημασία της ελπίδας, τα ιδανικά της αφοσίωσης, της πίστης, της αυτοδιάθεσης και της αλληλεγγύης, είναι τα στοιχεία της διαχρονικότητας του αριστουργήματος του Τζον Στάινμπεκ.
Χρήσιμες πληροφορίες για τον CARTEL Τεχνοχώρο:
Ο CARTEL Τεχνοχώρος θα λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή ως αμιγώς covid free κλειστός χώρος, μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με πιστοποιητικό σε ισχύ (180 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο).
Κάθε Παρασκευή θα είναι μεικτός χώρος, δηλαδή για όσους έχουν κάνει rapid test με διάρκεια 48 ωρών, εμβολιασμένους και νοσήσαντες, και με πληρότητα 50%.
Αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο είναι απαραίτητα προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
Αναφορικά με τους θεατές που είχαν κλείσει εισιτήρια και δεν είδαν (λόγω συνθηκών) την παράσταση, θα έχουν προτεραιότητα στην κράτηση της θέσης τους και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο του θεάτρου, έως και την Δευτέρα 27/9.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατρικές επαναλήψεις: Οι παραστάσεις που θα (ξανα)δούμε το φθινόπωρο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συγγραφέας: Τζον Στάινμπεκ

Μετάφραση: Σοφία Αδαμίδου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μπισμπίκης

Σκηνικά: Αλεξία Θεοδωράκη
Κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη
Φωτισμοί: Λάμπρος Παπούλιας
Χορογραφία: Αγγέλα Πατσέλη
Παίζουν: Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Μαίρη Μηνά, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Λευτέρης Αγουρίδας, Αγγέλα Πατσέλη, Μάρα Ζαλόνη, Ερατώ Αγγουράκη.

Διάρκεια: 2 ώρες και 15 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 17€ , Φοιτητικά και άνω των 65: 12€, Ανέργων και…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.monopoli.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: