Απεργία και μεγάλες συγκεντρώσεις κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά

Απεργία και μεγάλες συγκεντρώσεις κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Απεργία και μεγάλες συγκεντρώσεις κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά

Μεγάλες συγκεντρώσεις κατά του νομοσχεδίου Χατζιδάκη για τα εργασιακά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συγκεντρώσεις που δείχνουν ότι δεν έχουν πείσει οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις πως κανένα από τα κεκτημένα των εργαζομένων δεν θίγεται.

Το ΠΑΜΕ «άνοιξε» τον χορό των απεργιακών συγκεντρώσεων και σειρά πήραν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος. Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

 

Στο πλευρό των εργαζομένων και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Για χάρη μιας μικρής ελίτ επιχειρηματιών βάζει στο στόχαστρο τον κόσμο της εργασίας, νομοθετεί περισσότερες ώρες δουλειάς, μικρότερο μισθό, νομοθετεί να πληρώνονται οι εργαζόμενοι με ρεπό. Ο κόσμος της εργασίας όμως είναι που θα δώσει ρεπό διαρκείας στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, στον κ. Μητσοτάκη και στους υπουργούς του» δήλωσε από την πλατεία Κλαυθμώνος ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Η κυβέρνηση «με το εργασιακό νομοσχέδιο μας γυρίζει πίσω στις ατομικές συμβάσεις, στην εργοδοτική αυθαιρεσία και τον αυταρχισμό» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, που βρέθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεων.

«Ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο αυτό είναι καταδικασμένο στη συνείδηση των εργαζομένων», δήλωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. «Τον τελικό λόγο πλέον έχουν οι εργάτες και οι εργάτριες, οι νέοι και οι νέες, που αν καταλάβουν και συνειδητοποιήσουν τη δύναμη τους, μπορούν να το αχρηστεύσουν, μπορούν να το στείλουν εκεί που ανήκει, στα σκουπίδια. Για να μη ζήσουν μια ζωή σκλάβου τον 21ο αιώνα» πρόσθεσε.

 

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις βρέθηκε και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μαζί με σύσσωμη την αντιπολίτευση. Σε ανάρτηση του κόμματος σημειώνεται πως «το ΜέΡΑ25 στέκεται δυναμικά απέναντι στις αθλιότητες που υπονομεύουν την ποιότητα ζωής, τα δικαιώματα και τα κεκτημένα του κόσμου της εργασίας».Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: