Από τη δημοσιότητα σε μοναστήρι – Αυτές είναι οι Ελληνίδες που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο Θεό

Από τη δημοσιότητα σε μοναστήρι – Αυτές είναι οι Ελληνίδες που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο Θεό

Δεν είναι λίγες οι επώνυμες Ελληνίδες που ενώ έζησαν μια ζωή γεμάτη λάμψη επέλεξαν μετά από προσωπικά ζητήματα να ασπαστούν το μοναχισμό.
Ο δρόμος προς την επιτυχία για εκείνες δεν έφερε τα αποτέλεσμα που ίσως αποζητούσαν καθώς όταν τα φώτα σβήσουν, το χειροκρότημα σταματήσει να ηχεί, έζησαν στιγμές μοναξιάς και η προσωπική τους επιθυμία ήταν να εγκαταλείψουν την εγκόσμια ζωή και να την αφιερώσουν στο Θεό.
Η εκπομπή “Love It” έκανε αφιέρωμα σε επώνυμες Ελληνίδες οι οποίες αποφάσισαν να οδηγηθούν σε μοναστήρια έπειτα από δύσκολες στιγμές που βίωσαν και στράφηκαν στον Θεό.

Μαίρη ΑλεξοπούλουΟ ξαφνικός θάνατος της κόρης της, της στοίχισε. Τότε, ήρθε κοντά στον Θεό Το 1986, αποφάσισε να γίνει μοναχή και το 1992 δημιούργησε την Παναγία Θεονύμφη, στο σπίτι της στο Κορωπί. Η μοναχή Θεονύμφη έχει αποτραβηχτεί από το δημόσιο βίο. Εργάζεται όλη μέρα στο μοναστήρι και προσεύχεταιΑλεξανδριανή ΣικελιανούΗ Αλεξανδριανή Σικελιανού έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά Πρόβα νυφικού. Σήμερα είναι όμως μοναχή στα ΙεροσόλυμαΦημολογείται ότι εγκατέλειψε τη χώρα και την λαμπρή υποκριτική της πορεία εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης. Η ίδια όμως, πριν λίγα χρόνια το είχε διαψεύσει. “Ο χωρισμός μου δεν έπαιξε κανένα ρόλο σε αυτό” είχε πει τότε.Ναταλία ΛιονάκηΗ Ναταλία Λιονάκη συμμετείχε σε πολλές και επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές. Σε ηλικία 31 ετών, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τα κοσμικά και να γίνει μοναχή. Πριν αποφασίσει να ακολουθήσει το λειτούργημα που τελικά επέλεξε, ήταν σε σχέση με τον Μάριο Ιορδάνου και είχε χωρίσει μετά από 5 χρόνια συνύπαρξης. Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, ζει μόνιμα στην Κένυα και ονομάζεται μοναχή Φεβρωνία. Η ίδια σε δηλώσεις της έχει πει ότι δεν παρασύρθηκε από κανέναν γι’ αυτήν την επιλογή της. “Κανείς δεν μπορεί να σε παρασύρει να γίνεις μοναχός. Αυτό είναι ο μεγαλύτερος μύθος που υπάρχει. Είναι η πιο συνειδητή, η πιο σοβαρή, η πιο μεγάλη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου και δε συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους” είχε δηλώσει στο παρελθόν.Άννια ΦυσσούνΆφησε την υποκριτική, απαρνήθηκε τα εγκόσμια επιλέγοντας να κλειστεί σε μοναστήρι. Η νέα της ζωή ξεκίνησε σε κάποιο μοναστήρι της Βοιωτίας. Η Άννια, ζει πλέον ως μοναχή με το όνομα ΠορφυρίαΓεωργία ΑποστόλουΗ Γεωργία Αποστόλου από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην τηλεόραση και το θέατρο έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. Είχε πρωταγωνιστήσει σε σειρές που είχαν αγαπηθεί από το τηλεοπτικο κοινό, όπως η Ανατομία…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: