Αποκάλυψη MARCA: 'Ανατροπή με Μέσι, σχεδόν αδύνατο να ανανεώσει στην Μπαρτσελόνα '

Αποκάλυψη MARCA: 'Ανατροπή με Μέσι, σχεδόν αδύνατο να ανανεώσει στην Μπαρτσελόνα '

Αν και το προηγούμενο διάστημα φαινόταν ότι η ανανέωση του Μέσι προχωρούσε κανονικά, καθώς η Μπαρτσελόνα βρήκε τη φόρμουλα για να τον ανανεώσει, η ισπανική εφημερίδα “Marca”, αναφέρει ότι οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές διοργάνωσαν ένα γεύμα ανάμεσα στους διοικούντες των Καταλανών και τους εκπροσώπους του Λιονέλ Μέσι, στην οποία δεν ήρθαν σε συμφωνία. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μέσι δεν υπήρξε ποτέ πιο μακριά από την ανανέωση του συμβολαίου, σε σχέση με σήμερα (05/08).

Αποκάλυψη MARCA: 'Ανατροπή με Μέσι, σχεδόν αδύνατο να ανανεώσει στην Μπαρτσελόνα '

Αν φυσικά επαληθευθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλάζει άρδην ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα. Υπενθυμίζεται ότι οι Καταλανοί έκαναν τιτάνιες προσπάθειες να εναρμονιστούν με το “salary cap” της La Liga, επιτυγχάνοντας παράλληλα να ανανεώσουν τον “Pulga”.

Πλέον αυτό δεν θα χρειαστεί (αν επαληθευθεί το δημοσίευμα) με την Μπαρτσελόνα να εξετάζει πλέον την ενίσχυσή του ρόστερ και την κάλυψη του τεράστιου κενού, που θα αφήσει πίσω του ο Λιονέλ Μέσι.

Mundo Deportivo: “Κρίσιμη κατάσταση με τον Μέσι”

Η καταλανική “Mundo Deportivo”, αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να δουλεύει το θέμα της ανανέωσης του Μέσι, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες, καθυστερούν τον σύλλογο από το να ανακοινώσει την επίτευξη της συμφωνίας με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Όπως αναφέρουν πηγές από τη διοίκηση, υπήρξε μια κωλυσιεργία στην ανανέωση του Μέσι, αλλά θεωρούν ότι θα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν την ανανέωση του Μέσι. Πάντως επίσημες ανακοινώσεις δεν θα υπάρξουν σήμερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.. Η διοίκηση αισιοδοξεί ότι θα λυθεί το ζήτημα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα η καταλανική εφημερίδα υπογραμμίζει ότι ο Pulga επιθυμεί πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Τη συγκεκριμένη υπόθεση χειρίζονται αποκλειστικά, ο πρόεδρος Τζουάν Λαπόρτα και ο αντιπρόεδρος Γιούστε, ενώ από την πλευρά του Μέσι, την υπόθεση χειρίζεται ο πατέρας του, Ζόρζε Μέσι.

Σύμφωνα με τον Ζεράρ Ρομέρο, του καταλανικού ραδιοφωνικού σταθμού RAC1, ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι ικανοποιημένος με το υπάρχον ρόστερ, της ομάδας, ενώ για την υπόθεση είναι ενήμεροι, οι αρχηγοί της ομάδας.

SPORT: “Απροσδόκητη παύση στην ανανέωση”

Σταδιακά και άλλα Μέσα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου κάνουν λόγο για παύση στις πολυσυζητημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών. Ο διάλογος μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της διοίκησης έχει παγώσει απροσδόκητα υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η ισπανική SPORT. “Τα πάντα ήταν έτοιμα για να ανακοινωθούν οι υπογραφές και η ανανέωση, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα”….

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: