Αποκαλυπτική η Καίτη Γαρμπή: «Δυστυχώς συνάντησα ανθρώπους στο χώρο που πίστεψα κι εμπιστεύτηκα»

Αποκαλυπτική η Καίτη Γαρμπή: «Δυστυχώς συνάντησα ανθρώπους στο χώρο που πίστεψα κι εμπιστεύτηκα»

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε μεταξύ άλλων για τη νυχτερινή ζωή στα μουσικά κέντρα και τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας τραγουδιστής.
Αν ξεκινούσατε σήμερα, έχετε σκεφτεί αν θα κάνατε κάτι διαφορετικό;
Συνάντησα ανθρώπους στο χώρο που πίστεψα κι εμπιστεύτηκα κι έχασα πολύτιμο χρόνο. Δυστυχώς. Στην «κανονική» ζωή θεωρώ ευλογία να μπορεί κανείς να είναι καλοπροαίρετος κι ενσυναισθητικός, συντονισμένος με τα συναισθήματα ανθρώπων γύρω του. Στη νυχτερινή ζωή θα έλεγα πως δεν «εξυπηρετούν» ούτε η καλή πρόθεση ούτε οι ευαισθησίες.

Η χαρισματική φωνή είναι το εργαλείο, αλλά η καριέρα τι άλλο προϋποθέτει; Τύχη; Άστρο; Επιλογές;«Επιλογές σίγουρα, γιατί το άστρο ή το έχεις ή δεν το έχεις, αλλά και τύχη γιατί η τύχη βοηθά τους τολμηρούς! Ο Μέγας Ναπολέων είπε ότι ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πετυχαίνουν είναι γιατί ανταλλάσσουν αυτό που θέλουν περισσότερο με αυτό που θέλουν εκείνη τη στιγμή.Ονειρεύτηκα μια καριέρα με ήθος κι αξιοπρέπεια κι έφτασε πολλές φορές εκείνη η στιγμή που με πίεζε να τα ανταλλάξω για την ευκολία της, την άμεση απολαβή, για το εδώ και τώρα. Δεν το έκανα και τόλμησα σε ζόρικους καιρούς να υπερασπιστώ την τιμή και τις αξίες μου. Εκτός από σωστές επιλογές, θέλει αρετή και τόλμη η καριέρα!» είπε η Καίτη Γαρμπή στην Real L!fe.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: