Αποκαλυπτικός Σαββίδης για μεταγραφές και Νέα Τούμπα: 'Τον Ιανουάριο θα ενισχυθούμε, στόχος το πρωτάθλημα'

Αποκαλυπτικός Σαββίδης για μεταγραφές και Νέα Τούμπα: 'Τον Ιανουάριο θα ενισχυθούμε, στόχος το πρωτάθλημα'

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σε τηλεδιάσκεψη που είχε την Τρίτη (28/9) το πρωί με εκπροσώπους των Βετεράνων, του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αλλά και του τμήματος επικοινωνίας με τους φιλάθλους είχε ο Ιβάν Σαββίδης.

Σε αυτήν ο πρόεδρος του Δικεφάλου ενημέρωσε για τα βήματα που έχουν γίνει αλλά και αυτά που καθυστερούν για τη Νέα Τούμπα – συστήνοντας μάλιστα τον Δημήτρη Μουτσάκη, Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του ομίλου Dimera, ως τον υπεύθυνο για τον φάκελο της Νέας Τούμπας και συντονιστή της ομάδας εργασίας- και απάντησε σε ερωτήσεις των παραβρισκόμενων για τα ανοικτά ζητήματα της ομάδας, τις μεταγραφές αλλά και τη δική του επιστροφή στο γήπεδο.

“Από την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θεωρούμε ότι μπήκαμε σε μια νέα εκκίνηση των διαδικασιών. Άμεσα μετά από την ομιλία, ενημερώσαμε την Κυβέρνηση πως είμαστε ακόμη σε αναμονή της Υπουργικής Απόφασης για το Καυτανζόγλειο, την υπογραφή πρωτοκόλλου μετά την εκτίμηση της κατάστασης και των απαραίτητων έργων στο Καυτανζόγλειο, την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης του γηπέδου αφού συνυπολογιστούν οι απαραίτητες επενδύσεις από πλευράς μας και τέλος, το Προεδρικό Διάταγμα. Αυτά δεν είναι το τέλος, αλλά η εκκίνηση για τη Νέα Τούμπα. Παράλληλα θέλω ο κόσμος μας να γνωρίζει καθημερινά σε ποιό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες με συνεχείς επίσημες δημοσιεύσεις. Έχω δώσει εντολή να μη συνεχίζονται οι κουβέντες για πράγματα που έχουν ήδη συζητηθεί και συμφωνηθεί και να περάσουμε στη φάση των έργων” είπε απαντώντας στην ουσία σε όσα ακούστηκαν από την πλευρά της κυβέρνησης τις ημέρες της ΔΕΘ ενώ έθεσε και ως καταληκτική ημερομηνία για την κατασκευή του νέου γηπέδου το 2026.

Αποκαλυπτικός Σαββίδης για μεταγραφές και Νέα Τούμπα: 'Τον Ιανουάριο θα ενισχυθούμε, στόχος το πρωτάθλημα'

“Είναι εφικτός ο στόχος να γιορτάσουμε έναν αιώνα ζωής στο νέο μας γήπεδο, μόνο αν τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα. Ήδη, 20 μέρες από την ομιλία του πρωθυπουργού, δεν έχει προχωρήσει καμία διαδικασία. Η τελική μορφή του Προεδρικού Διατάγματος είναι αυτή που θα καθορίσει τις δυνατότητες για το καινούργιο γήπεδο. Δεν είμαστε παράσιτα ή επαίτες για να ζητάμε οικονομική ενίσχυση. Έχουμε ζητήσει ωστόσο να μελετηθεί η δυνατότητα συμμετοχής της Πολιτείας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης στην χρηματοδότηση των έργων που είναι σε όφελος της κοινωνίας, της ποιότητας ζωής των πολιτών και του περιβάλλοντος. Πάντα με δικαιοσύνη και σύμφωνα με την ανάλογη πρακτική στα άλλα γήπεδα που χτίστηκαν στη χώρα”.

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το αγωνιστικό ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος για το στόχο…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: