Αποκλειστικό: Κλακέτα για τις Άγριες Μέλισσες! Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων και όλες οι λεπτομέρειες

Αποκλειστικό: Κλακέτα για τις Άγριες Μέλισσες! Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων και όλες οι λεπτομέρειες

Κατερίνα Ζαζάνη

14-07-2021 23:25

Άγριες Μέλισσες: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Οι πρωταγωνιστές σε λίγες ημέρες επιστρέφουν στο Διαφάνι και η πρώτη κλακέτα είναι έτοιμη για την έναρξη των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιούλιου!
Οι ηθοποιοί –όσοι έφυγαν για ολιγοήμερες διακοπές- επιστρέφουν σιγά σιγά ώστε όλα να είναι έτοιμα για το πρώτο γύρισμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν την έναρξη του πρώτου γυρίσματος την ερχόμενη Τρίτη (20-07), θα προηγηθεί η διαδικασία του τεστ για τον κορονοϊό. Αυτό θα γίνει μια ημέρα πριν οι πρωταγωνιστές επιστρέψουν στο Διαφάνι.Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (19-07) όλοι οι ηθοποιοί θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊο προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της διασποράς.Να πούμε βέβαια σε αυτό το σημείο πως η εταιρεία παραγωγής έχει φροντίσει ούτως ή άλλως πριν από κάθε γύρισμα να υποβάλλονται όλοι οι συμμετέχοντες σε θερμομέτρηση, ενώ θα γίνονται και τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είναι όλοι ασφαλείς. Είναι μια διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και όλο το προηγούμενο διάστημα.Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη εβδομάδα οι ήρωες επιστρέφουν στα παλιά και γνώριμα σε νέες όμως περιπέτειες.Ο νέος κύκλος των της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 που αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, φέρνει μαζί του πολλές εκπλήξεις αλλά και μεγάλες αλλαγές.Η επόμενη μέραΣτη σκοτεινή περίοδο της δικτατορίας ένα μαύρο πέπλο σκεπάζει το Διαφάνι και ταυτόχρονα καλύπτει τα όνειρα των κατοίκων του. Η επόμενη μέρα για το κατακαμένο -κυριολεκτικά και μεταφορικά- Διαφάνι θα ξημέρωνε πιο αισιόδοξη, επιτέλους απελευθερωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος.Λάμπρος και Ελένη είναι έτοιμοι πια για μια νέα αρχή, έχοντας στο πλευρό τους την Ασημίνα, τη Δρόσω και, φυσικά, το μικρό Σέργιο, που θα μεγαλώσει πλάι τους. Ο Νικηφόρος έχει αποφασίσει να μη διεκδικήσει πια την επιμέλεια του παιδιού στα δικαστήρια, ενώ ο Κωνσταντής έχει χωρίσει με τη Δρόσω, την οποία όμως εξακολουθεί να αγαπά.Η Πηνελόπη βρίσκεται στο Παρίσι, φοιτήτρια ήδη της Νομικής, ενώ οι γονείς τους, ο Δούκας και η Μυρσίνη, έχουν εγκατασταθεί στη Λάρισα και δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν στο χωριό, έχοντας ήδη παραχωρήσει το σπίτι τους στον Ακύλα Μεγαρίτη. Ξημερώνοντας το 1967, όμως, όλα θα αλλάξουν.Το ήδη…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: