Άρχισαν να μαζεύονται πολλά για τον Μιλόγεβιτς

Άρχισαν να μαζεύονται πολλά για τον Μιλόγεβιτς

Προβληματισμός στην ΑΕΚ υπάρχει και αυτό είναι εύλογο. Άπαντες, εντός κι εκτός ομάδας έχουν όλη την καλή διάθεση να στηρίξουν και να «αγκαλιάσουν» τη δουλειά του προπονητή. Δεν είναι ψέμα ότι -δικαίως κατά πολλούς- του αναγνωρίστηκαν όλα τα ελαφρυντικά του κόσμου για τον αποκλεισμό από τη Βελέζ, για να ακριβολογούμε βγήκε «άβρεχτος» από την πιο ντροπιαστική ευρωπαϊκή στιγμή στην ιστορία της ομάδας. Άρα ουδείς δικαιούται να μιλά για στοχοποίηση ή κακή διάθεση απέναντί του, κάθε άλλο μάλιστα!

Εν συνεχεία, ο κιτρινόμαυρος οργανισμός, εντός κι εκτός ομάδας, άπλωσε γύρω του ασπίδα προστασίας, αναγνωρίζοντας ότι έγιναν πολλές -και σημαντικές- προσθήκες στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου, άρα κατ’ επέκταση αυξήθηκε και ο χρόνος της υπομονής για τη δουλειά που πρέπει να παρουσιάσει.

Όμως κάποια πράγματα έχουν πάψει πλέον να ωραιοποιούνται μέσα από δικαιολογίες, έρχεται η στιγμή που και αυτές γίνονται αδύναμες, ειδικά όταν εκφράζονται με λάθος τρόπο. Σαν και αυτόν που ο ίδιος ο Μιλόγεβιτς επέλεξε, λέγοντας μετά το τέλος του αγώνα ότι «δεν δικαιούμαστε αυτή την ήττα». Σε ένα παιχνίδι που ο ίδιος προπονητικά, το έχασε κατά κράτος από τον αντίπαλό του.

Προβλήματα ορατά και εμφανή, η ΑΕΚ αντιμετώπισε και στα 6 επίσημα ματς που έδωσε έως σήμερα. Ο Ιωνικός και η Λαμία κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ, δεν είναι ψέμα το να ισχυριστεί κάποιος ότι έδειξαν ομάδες ικανές να φύγουν με αποτέλεσμα από την έδρα της ”Ένωσης”, ειδικά το σύνολο της Φθιώτιδας που είχε την ευκαιρία να παίζει με 11 εναντίον 11 έως το τέλος του παιχνιδιού.

Στην Κρήτη, πράγματι η διαιτησία αλλοίωσε το σκορ, όμως λάθη από τον πάγκο και πάλι κατεγράφησαν. Όσο για την Τούμπα, όλη η φάση ήταν λάθος από την αρχή έως το τέλος. Κακό στήσιμο ομάδας, καθυστερημένες και προς μη λειτουργική κατεύθυνση αντικαταστάσεις, λανθασμένη αλλαγή διάταξης η οποία περισσότερο μπέρδεψε παρά βοήθησε την ομάδα στην προσπάθεια να γυρίσει την κατάσταση.

Όλα αυτά είναι ζητήματα που χρήζουν απάντησης

Η έννοια του χρόνου είναι πράγματι αφηρημένη για τους προπονητές. Όση καλή διάθεση κι αν υπάρχει, στο τέλος είναι η εικόνα μιας ομάδας και τα αποτελέσματα αυτά που θα κρίνουν τη μακροημέρευσή τους στους ρόλους τους. Όταν όμως δε διαπιστώνονται βελτίωση στο παιχνίδι και ευελιξία από τον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όταν η ομάδα είναι κακή και ο προπονητής δεν ξεχωρίζει για το coaching την ώρα του παιχνιδιού, το εις βάρος του κλίμα διαμορφώνεται εντός των…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: