Ασκήσεις με το βάρος του σώματος για όσους αγαπούν να μισούν τα burpees – Shape.gr

push ups fit woman

Κάθε τρία λεπτά, σταμάτα την άσκηση που κάνεις και εκτέλεσε 10 burpees. «Αν εκτελείς τη ρουτίνα με έναν μέτριο βαθμό αντί για πιο γρήγορο, τελικά θα κάνεις περισσότερα burpees, αφού η προπόνησή σου θα κρατήσει περισσότερη ώρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι θα κάψεις περισσότερες θερμίδες συνολικά», σχολιάζει η trainer. «Αν αυξήσεις το ρυθμό των επαναλήψεων στις ασκήσεις ενδυνάμωσης, θα κάνεις λιγότερα burpees αλλά θα αυξήσεις την καύση θερμίδων ανά λεπτό». Εσύ αποφασίζεις – λίπος θα κάψεις έτσι κι αλλιώς!

Πώς λειτουργεί: Κάνε για προθέρμανση από 30 δευτερόλεπτα σανίδα με βάδισμα, καθίσματα με άλμα, πλαϊνές προβολές, jacks με άλμα, άλματα μπροστά και τρέξιμο προς τα πίσω. Μετά βάλε το χρονόμετρο να σε ειδοποιεί κάθε 3 λεπτά. Κάνε 20 επαναλήψεις από την άσκηση Νο 1. Κάνε επί τόπου τρέξιμο για 30 δευτερόλεπτα. Επανάλαβε με τον ίδιο τρόπο τις ασκήσεις 2 έως 8. Στο 2ο γύρο, θα κάνεις 15 επαναλήψεις από κάθε άσκηση και θα τρέχεις για 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στις ασκήσεις. Στον 3ο γύρο, κάνε 10 επαναλήψεις από κάθε άσκηση και τρέξε για 10 δευτερόλεπτα ανάμεσα στις ασκήσεις. Στον τελευταίο γύρο, κάνε 5 επαναλήψεις κάθε άσκησης, χωρίς τρέξιμο.
Κάθε 3 λεπτά, σταμάτα και κάνε 10 burpees και μετά συνέχισε απ’ όπου έχεις μείνει. Κάνε αυτή τη ρουτίνα 3 φορές την εβδομάδα σε μη συνεχόμενες μέρες.
Συνολικός χρόνος: Έως 15 λεπτά

Θα χρειαστείς: Δεν απαιτείται εξοπλισμός.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: shape.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: