Ατζέντης φέρεται να αγόρασε τη θέση παίκτη του στην εθνική Βοσνίας

Ατζέντης φέρεται να αγόρασε τη θέση παίκτη του στην εθνική Βοσνίας

Σκάνδαλο φαίνεται να ξεσπάει στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με πρωταγωνιστές ατζέντη και παίκτη της εθνικής. Επίκεντρο είναι ένα φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του τηλεοπτικού δικτύου N1, ένας γνωστός ατζέντης φέρεται να “αγόρασε” τη θέση πελάτη του στην εθνική, προκειμένου να συμμετάσχει στο εν λόγω φιλικό.

“Ο δικός μου πρέπει να κληθεί και να παίξει στο φιλικό στις 27/3 απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Έτσι έχουμε συμφωνήσει και έχω ήδη πληρώσει” αναφέρει το μήνυμα του ατζέντη που διέρρευσε το N1.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα ο παίκτης, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, πράγματι αγωνίστηκε. Μάλιστα, το N1 υποστηρίζει πως αυτή είναι μία συνηθισμένη τακτική από ατζέντηδες στη Βοσνία και αποδεικνύεται πως υπάρχουν σχέσεις με τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας.

Το N1 αναφέρει επιπλέον πως συχνά στην εθνική της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης υπάρχουν κλήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν καταγράφουν αξιοσημείωτες αποδόσεις με την ομάδα τους.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: