Αυτές οι φωτογραφίες εγκύων είναι πολύ ιδιαίτερες (pics)

Αυτές οι φωτογραφίες εγκύων είναι πολύ ιδιαίτερες (pics)

H Sophie Lea ασχολείται με τη φωτογραφία τα τελευταία δεκαέξι χρόνια. Όπως αναφέρει στο site της, εξειδικεύεται στα πορτρέτα, στο επαγγελματικός της προφίλ στο Instagram όμως, μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες νεογέννητων, μεγαλύτερων παιδιών, οικογενειών και γυναικών που μετρούν αντίστροφα για να γίνουν μητέρες.
Η καλλιτέχνης εστιάζει στις εκφράσεις και τα συναισθήματα όσων φωτογραφίζει και αυτό είναι που κάνει τις φωτογραφίες της τόσο ξεχωριστές.

Νέοι γονείς αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό τους…

… υπέροχα πορτρέτα νεογέννητων

… μεγαλύτερα παιδιά που “περιεγάζονται” το μικρότερο αδερφάκι τους.

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές εγκύων που ποζάρουν με την φουσκωμένη τους κοιλίτσα και αγκαλιάζοντας το σώμα τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους. Άλλες φωτογραφίζονται γυμνές κρύβοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός τους με υφάσματα ή τα χέρια τους και άλλες με boho, αέρινα ρούχα.
Τα τελευταία χρόνια οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης είναι πολύ δημοφιλείς και ολοένα και περισσότερες μέλλουσες μαμάδες απευθύνονται σε επαγγελματίες φωτογράφους για να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνης τους. Οι φωτογραφίες αυτές είναι ένα ενθύμιο από την πολύ ιδιαίτερη αυτή περίοδο που που θα κρατήσουν για μία ζωή.
Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες εγκύων που έχει μοιραστεί η Sophie με τους θαυμαστές της στην gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: