Αυτές οι φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους θα σου φτιάξουν τη μέρα

Αυτές οι φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους θα σου φτιάξουν τη μέρα

Για έναν πατέρα η πατρότητα δεν είναι απλώς ένας ρόλος, αλλά κομμάτι της ταυτότητάς του. Τις τελευταίες δεκαετίες ο μπαμπάς συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των παιδιών και ολοένα και περισσότερες έρευνες αναδεικνύουν τον σπουδαίο ρόλο της πατρικής φιγούρας στην ανάπτυξη των παιδιών.
Πέντε σημαντικοί τρόποι με τους οποίους ο πατέρας επηρεάζει την ανάπτυξη των παιδιών
Ανάπτυξη νοημοσύνης: Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά των οποίων οι μπαμπάδες συμμετέχουν ενεργά στην ανατροφή τους, ιδιαίτερα τον πρώτο χρόνο, επιδεικνύουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον να μάθουν πράγματα και να εξερευνήσουν.
Ενίσχυση αυτοπεποίθησης: Η συναισθηματική στήριξη που παρέχει ένας πατέρας στο παιδί του έχει ανεκτίμητη αξία. Και οι δύο γονείς είναι σημαντικοί στη ζωή ενός παιδιού και λαμβάνοντας τη στήριξη και των δύο, είναι πιο πιθανό το παιδί να αναπτύξει υψηλή αυτοεκτίμηση.
Θετικό πρότυπο: Ο μπαμπάς μπορεί να αποτελέσει θετικό πρότυπο και με την ενεργό παρουσία του συμβάλλει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του παιδιού, τις συμπεριφορές που θα υιοθετήσει και τις σχέσεις που θα χτίσει με τους γύρω του.
Φωτογραφίες μπαμπάδων και μωρών που θα σoy φτιάξουν τη μέρα
Η σχέση μπαμπά και μωρού έχει αποτελέσει πολλές φορές αντικείμενο φωτογράφησης και πολλές είναι οι φωτογραφίες με μπαμπάδες και μωρά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Μπαμπάδες και μωρά ποζάρουν στον φακό και μας χαρίζουν ένα θέαμα μοναδικό και γλυκύτατο.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / ericalophotography

Το hashtag #simplyfather έχει πάνω από 11.000 αναρτήσεις εμείς ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας. Δες τις στην gallery που ακολουθεί.  

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: