Αυτό το κατάξανθο μωράκι είναι γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού (εικόνες)

Αυτό το κατάξανθο μωράκι είναι γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού (εικόνες)

Δεκαοχτώ μηνών έγινε πριν από λίγες μέρες ο γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση ο διάσημος μπαμπάς δημοσίευσε δύο υπέροχες φωτογραφίες του.
“Αυτός ο μικρός Θεός κλέβει την καρδιά μου κάθε μέρα από όταν ήρθε στη ζωή μας. Σήμερα ο Apollo έγινε 18 μηνών. Ένας πραγματικός Έλληνας Θεός, μία πανέμορφη ψυχή με τόσες άρετες που ήδη έχει. Σ’ αγαπω, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ!” έγραψε στην ανάρτησή του.
Στη μία φωτογραφία το αγοράκι παρατηρεί το στολισμένο δέντρο…
 

… και στην άλλη ποζάρει στον φακό με το αυτοκινητάκι του.

Ο μικρός Apollo γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020 και είναι το πρώτο παιδί για τον ηθοποιό και τη σύντροφό του. Είναι κατάξανθος, με γαλάζια μάτια, χαρακτηριστικά που έχει κληρονομήσει από τη μητέρα του. Ο μπαμπάς του δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει στο εξωτερικό, αν και συχνά ταξιδεύει στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους.

Ο διάσημος μπαμπάς είναι ξετρελαμένος με τον γιο του και αυτό είναι εμφανές σε κάθε ανάρτηση που κάνει για εκείνον. Την παραπάνω δημοσίευσε ο ηθοποιός λίγες μέρες πριν και όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε χιλιάδες likes.
Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ηθοποιός με τον γιο του στην gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: