Αυτοί είναι οι “εκπρόσωποι” του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!Φωτογραφίες

Αυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!Φωτογραφίες

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Αυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!Φωτογραφίες

Πρόσφατα ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης και το Militaire.gr έλαβαν εξώδικο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, μία από τις πολλές ΜΚΟ που λειτουργούν σ΄ όλη την Ευρώπη εξυπηρετώντας τα τουρκικά συμφέροντα.

Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, iσλαμιστικές και εθνικιστικές οργανώσεις αυξάνουν την επιρροή της Άγκυρας στη Γερμανία. Η εφημερίδα αναφέρεται στο παρών που έδωσαν στο προεδρικό μέγαρο του Ερντογάν, όλοι οι επικεφαλής οργανώσεων που δρουν στην Γερμανία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη , υπέρ της Τουρκίας.

«Όλοι βγήκαν φωτογραφία με τον Τούρκο πρόεδρο. Ο Κεμάλ Εργκίν, επικεφαλής της Ισλαμικής Κοινότητας Μιλί Γκιορούς με έδρα την Κολωνία, ο συνάδελφός του Καζίμ Τουρκμέν από την Ισλαμοτουρκική Ένωση Θρησκευμάτων Ditib, ο Ντουρμούς Γιλντιρίμ, πρόεδρος του ακροδεξιού συνδέσμου των Γκρίζων Λύκων Atib, ο Κιοκσάλ Κους, νέος επικεφαλής της οργάνωσης UID που κάνει λόμπι στην Ευρώπη για το κυβερνών κόμμα AKP. Αυτοί και άλλοι εκπρόσωποι γερμανο-τουρκικών οργανώσεων ταξίδεψαν στην Άγκυρα την περασμένη εβδομάδα και έγιναν δεκτοί από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ» τονίζεται στο δημοσίευμα.

Ιδού και οι φωτογραφίες:

Αυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!ΦωτογραφίεςΑυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!ΦωτογραφίεςΑυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!ΦωτογραφίεςΑυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!ΦωτογραφίεςΑυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!ΦωτογραφίεςΑυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!ΦωτογραφίεςΑυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!ΦωτογραφίεςΑυτοί είναι οι "εκπρόσωποι" του Ερντογάν και της Τουρκίας σ΄ όλη την Ευρώπη!Φωτογραφίες

 

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: