Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η περιουσία του Βαγγέλα στα χέρια της Αγγέλας;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η περιουσία του Βαγγέλα στα χέρια της Αγγέλας;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καλλιόπη αντί για κουφέτα καταπίνει υπογλώσσια στον γάμο της και αφορμή είναι η… ανάσταση του Βαγγέλα!
Την ίδια ώρα, η Αγγέλα καταφέρνει, για άλλη μια φορά, να δηλητηριάσει τη σχέση της Κικής με τον παπά. Δυστυχώς, όμως, η χάρη της δεν σταματά εκεί… Η πανούργα πρώην παπαδιά ανακαλύπτει ένα πολύ σημαντικό γράμμα του Βαγγέλα, το οποίο προδίδει πού έχει κρύψει ο τελευταίος τα τρία εκατομμύρια!
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 21 έως και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, στις 20:00.

Ο παπα-Αντρέας προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της «θολής» βραδιάς που πέρασε με την Αγγέλα, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπος με την Κική. Η Αγγέλα, φυσικά, φροντίζει να επιταχύνει τις διαδικασίες, ώστε να διαβάλει τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, ο Παναγής κατηγορείται από όλους για τον εμπρησμό στην κατασκήνωση, αλλά η ροπή της Κατερίνας προς την ενοχή του είναι αυτή που τον πονάει περισσότερο.Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, αλλά μένει να φανεί αν θα είναι ικανά να ανατρέψουν τη ζημιά στη σχέση τους. Η Μάρμω καταλαβαίνει ότι ο Βαγγέλας τούς έχει μπλέξει για τα καλά με τα ανοίγματά του στην Ιταλία για τις τρούφες.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: