Χάρι: «Υπάρχουν πράγματα που δε θα με συγχωρούσαν ποτέ αν τα έλεγα» | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Χάρι: «Υπάρχουν πράγματα που δε θα με συγχωρούσαν ποτέ αν τα έλεγα» | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει η αυτοβιογραφία του «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρει ότι έχει αρκετό υλικό για να γράψει και άλλο βιβλίο. Λογικό να φοβούνται να τον συναναστραφούν, όπως γίνεται γνωστό, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Έχει μάλιστα κρατήσει πολλά στοιχεία εκτός του βιβλίου του «Spare». Και αυτό γιατί πίστευε ότι ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος και ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα τον συγχωρούσαν ποτέ. Ο πρίγκιπας Χάρι, μιλώντας στην Telegraph και την Bryony Gordonn, αποκάλυψε πως το «Spare» ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από το τελικό προσχέδιο.

Ανάμεσα στα στοιχεία που «έκοψε» αφορούσαν αλληλεπιδράσεις με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του Γουίλιαμ. Η νέα του συνέντευξη βέβαια θα έρθει να τρομοκρατήσει την οικογένειά του. Θα ανησυχούν όλοι τους για ενδεχόμενες μελλοντικές αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με πηγές από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, είναι πολύ πιθανό ο πρίγκιπας Χάρι να αναγκαστεί να γράψει και άλλα βιβλία. Και αυτό για να εξασφαλίσει αρκετά ακόμα εκατομμύρια στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

«Το αρχικό προσχέδιο ήταν διαφορετικό. Ήταν 800 σελίδες. Και τώρα έχει μειωθεί στις 400 σελίδες. Θα μπορούσαν να είναι δύο βιβλία για να το θέσω έτσι. Το δύσκολο ήταν να αφαιρέσουμε πράγματα» σημειώνει ο πρίγκιπας Χάρι.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που συνέβησαν, ειδικά ανάμεσα στον αδερφό μου και εμένα και σε κάποιο βαθμό ανάμεσα στον πατέρα μου και εμένα. Δεν θέλω να τα μάθει ο κόσμος. Γιατί νομίζω δεν θα με συγχωρούσαν ποτέ», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Υπήρξαν στιγμές που δυσκολευόταν να αποφασίσει τι να συμπεριλάβει και τι να αφήσει εκτός του εκρηκτικού βιβλίου. Ακόμα και αν είχε μιλήσει 50 φορές μέσω Zoom με τον άνθρωπο που το έγραψε. Ήξερε όμως ότι ήταν «απόλυτο όχι» η συγγραφή ενός βιβλίου για την οικογένειά του.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει κατηγορήσει το προσωπικό του παλατιού πως λέει ψέματα για να προστατεύσει τον αδερφό του. Υποστήριξε μάλιστα ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν «έναν τόνο βρωμιές για την οικογένειά μου. Το ξέρω πως έχουν. Απλά τα κρύβουν όλα κάτω από το χαλάκι για ζουμερές ιστορίες για κάποιον άλλο».

Ήξερε ότι θα δεχτεί κριτική για οτιδήποτε θα ανέφερε για την οικογένειά του. Θα ήταν αδύνατο, όμως, όπως υποστήριξε, να πει την ιστορία του χωρίς να αναφερθεί σε εκείνους. Αισθάνεται ευθύνη, όπως σημειώνει, να μεταρρυθμίσει τη μοναρχία για χάρη του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις. «Ξέρω ότι…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: