Χατζηδάκης: Δύο δωρεάν rapid τεστ το μήνα για τους εργαζόμενους – ΣΥΡΙΖΑ: Καθυστερημένη εξαγγελία

Χατζηδάκης: Δύο δωρεάν rapid τεστ το μήνα για τους εργαζόμενους - ΣΥΡΙΖΑ: Καθυστερημένη εξαγγελία

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ειδική πλατφόρμα μέσω της οποίας οι εργοδότες θα δηλώνουν το σύνολο του προσωπικού τους και οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κάνουν δύο φορές τον μήνα rapid test για Covid, το κόστος των οποίων θα καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό, θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες.

Αυτό προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στη Βουλή, όπου ανακοίνωσε σειρά νέων μέτρων ενίσχυσης και στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την υγειονομική κρίση.

Στο πλαίσιο αυτών των μέτρων, όπως είπε, το υπουργείο Εργασίας είναι σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Υγείας και το Κέντρο Εμβολιασμών, ώστε να λαμβάνονται τα όποια επιπλέον μέτρα χρειάζονται.

Επιπλέον, ο υπουργός γνωστοποίησε πως σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο για την κατάρτιση το οποίο θα την συνδέει με την αμοιβή όσων παρέχουν κατάρτιση.

Παράλληλα, εντατικοποιούνται οι έλεγχοι του ΣΕΠ και άμεσα θα προσληφθούν 121 άτομα.

«Στόχος όλων αυτών των μέτρων, που θα επικαιροποιούνται συνεχώς και θα αναπροσαρμόζονται ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας, είναι να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της υγειονομικής κρίσης, όσο καλύτερα μπορούμε βάσει των δημοσιονομικών μας αντοχών και να περάσουμε στην επόμενη μέρα με όσο πιο ομαλό τρόπο γίνεται» υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης.

Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ

Ομολογία εγκληματικής αδιαφορίας χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξαγγελία του υπουργείου Εργασίας για δύο δωρεάν rapid τεστ το μήνα στους εργαζόμενους που του επιθυμούν.

Τονίζει ότι οι μεγάλοι εργασιακοί χώροι αποτελούν τη μεγαλύτερη εστία υπερμετάδοσης στην οποία θερίζει ο κορωνοϊός και πως για να το καταλάβει η κυβέρνηση «χρειάστηκαν 11 μήνες πανδημία, 6.000 ανθρώπινες απώλειες, χιλιάδες κρούσματα, η διάλυση του ΣΕΠΕ και η επιβολή και τρίτου καταστροφικού lockdown».

«Όταν από την αρχή της πανδημίας όλοι οι επιστήμονες και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζητούσαν διαρκείς ελέγχους και στοχευμένα μαζικά και δωρεάν τεστ σε εργασιακούς χώρους που έχουν μετατραπεί σε υγειονομικές βόμβες, η κυβέρνηση διά του κ. Ταραντίλη απαντούσε πως στη δουλειά δεν κολλάει, λέγοντας ότι ‘’δεν έχει προκύψει επισήμως ένας τέτοιος συσχετισμός’’», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η καθυστερημένη εξαγγελία του Υπουργού Εργασίας για τεστ στους χώρους εργασίας συνιστά ομολογία της εγκληματικής αδιαφορίας της κυβέρνησης που οδήγησε στην εκρηκτική διασπορά της πανδημίας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον κατηγορεί την…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: