Χατζηδάκης: Νέα παράταση στα κορωνοχρέη επιχειρήσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία | ΣΚΑΪ

Χατζηδάκης: Νέα παράταση στα κορωνοχρέη επιχειρήσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Της Ναντίν Χαρδαλιά

Νέα παράταση στη ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, που δημιουργήθηκαν την πρώτη περίοδο της πανδημίας σε 24 ή 48 δόσεις, εξήγγειλε από τη Βουλή ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Πρόκειται για χρέη των οποίων η αποπληρωμή θα ξεκινούσε τον Μάιο του 2021 και με νομοθετική ρύθμιση η οποία θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή η έναρξης αποπληρωμής τους θα μετατεθεί από 1/1/2022.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, με την ίδια διάταξη θα ορίζεται ότι η αποπληρωμή αυτών των οφειλών σε 24 δόσεις ή σε 48 με επιτόκιο 2,5%.

Ο Υπουργός Εργασίας εξήγγειλε επίσης,  νέα παράταση αναστολής πληρωμής δόσεων για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο αναφορικά με τις ρυθμισμένες οφειλές.

«Συνεχίζουμε να δίνουμε μηνιαίες παρατάσεις στην καταβολή τους. Η απόφαση για την παράταση στις οφειλές  του Ιανουαρίου θα δημοσιευτεί άμεσα σε ΦΕΚ,  ενώ προχωρά ανάλογη απόφαση για το Φεβρουάριο με τους ίδιους πληττόμενους ΚΑΔ του μηνός Ιανουάριου», σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, τονίζοντας πως στόχος των μέτρων είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, ώστε εργαζόμενοι και επιχειρήσεις να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά στην επόμενη ημέρα.  

Ο Κωστής Χατζηδάκης, επισήμανε επίσης ότι τις επόμενες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα στην οποία οι εργοδότες θα δηλώνουν τους εργαζόμενους οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν δύο δωρεάν τεστ κορωνοϊού τον μήνα.

Τέλος, ο Υπουργός Εργασίας, προανήγγειλε την κατάθεση νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της βίας και των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στους εργασιακούς χώρους. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: skai.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: