Χατζηγιοβάνης: 'Δεν τα πήγα όσα καλά θα ήθελα, είμαι 100% συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό'

Χατζηγιοβάνης: 'Δεν τα πήγα όσα καλά θα ήθελα, είμαι 100% συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό'

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη φιλική αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Τάσος Χατζηγιοβάνης, σε δηλώσεις του στην Cosmote, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ανέφερε ότι δεν τα πήγε όσα καλά θέλει, πάρα τα δύο γκολ.

Ως προς τα σενάρια για το μέλλον του, τόνισε ότι υπήρχαν κάποια θέματα, ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένος 100% στις υποχρεώσεις του με το “τριφύλλι”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χατζηγιοβάνης στην COSMOTE: Για το παιχνίδι: “Είχαμε στιγμές στο ματς. Μπορεί να έβαλα δύο γκολ, αλλά δεν τα πήγα τόσο καλά όσο θέλω. Πέρα από τα γκολ, καταλαβαίνω τον εαυτό μου πότε παίζω καλά και πότε είμαι έτοιμος 100%. Είναι το δεύτερο παιχνίδι μου γιατί είχα πρόβλημα υγείας. Θέλω λίγο δουλειά για να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν πριν και ακόμα καλύτερα. Φέραμε ισοπαλία, αλλά θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια ακόμα και στα φιλικά

Για τα μεταγραφικά σενάρια: “Υπήρχαν κάποια θέματα, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, παίζω στα φιλικά. Γι’ αυτά τα θέματα ασχολούνται άλλοι άνθρωποι. Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό 100% αυτή τη στιγμή. Άλλοι άνθρωποι ασχολούνται για το τι θα γίνει με εμένα”.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: