Χούτος: «Με την πρώην σύντροφό μου, Ματίνα Ζάρα δεν έχουμε επικοινωνία και για ευχές… δεν έτυχε»

Χούτος: «Με την πρώην σύντροφό μου, Ματίνα Ζάρα δεν έχουμε επικοινωνία και για ευχές… δεν έτυχε»

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και μας παρουσίασε τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!
«Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μιλάω άσχημα και να υποβιβάζω ανθρώπους, η τηλεόραση προάγει τις καρικατούρες», σχολίασε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.
Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος επεσήμανε πως, «το έχουμε εμπεδώσει μετά από τόσες φορές ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι στο «My style rocks. Έχω απορρίψει 2 τηλεοπτικές προτάσεις, γιατί θα ήθελα να κάνω κάτι πιο κοντά στη δουλειά μου. Θα μου άρεσε να κάνω μια βραδινή εκπομπή με μια γυναίκα».

Ο Λάμπρος Χούτος αναφέρθηκε στο εάν θα συμμετάσχει στο Survivor, αλλά και για την προσωπική ζωή του.«Δεν θα πάω στο Survivor, δεν έχω κάποιο κίνητρο. Με την πρώην σύντροφό μου, Ματίνα Ζάρα δεν έχουμε επικοινωνία και για ευχές… δεν έτυχε. Θα είμαι πιο προσεκτικός με τις επόμενες σχέσεις μου», είπε ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής.«Χαρά στο κουράγιο τους που ξαναπηγαίνουν στο Survivor. Θα ήθελα να ξαναδώ τον Σπαλιάρα στο Survivor, για να γελάσουμε», είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.Δείτε το βίντεο πάνω με τις δηλώσεις τους:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: