Χριστίνα Μπόμπα: Οι δυο νέες φωτογραφίες της Αριάνας και της Φιλίππας

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δυο νέες φωτογραφίες της Αριάνας και της Φιλίππας

Τεσσάρων μηνών έγιναν πριν από δύο ημέρες τα διδυμάκια του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Οι μικρές Αριάνα και Φιλίππα πρωταγωνιστούν ολοένα και πιο συχνά στις αναρτήσεις των γονιών τους και δύο νέες φωτογραφίες τους δημοσίευσε χθες η νέα μαμά.
Η Χριστίνα Μπομπα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την Κυριακή της, η οποία περιελάμβανε πρωινή…. μελέτη με τα μωρά και βόλτα.Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Η Χριστίνα Μπόμπα διαβάζει στις 4 μηνών κόρες της και πολύ καλά κάνει σύμφωνα με τους ειδικούς.

Τα οφέλη του διαβάσματος στα βρέφη
Το διάβασμα έχει πολλά οφέλη για την ανάπτυξη και την ψυχολογία του μωρού. Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που εξοικειώνονται με το διάβασμα από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία, έχουν πιο πλούσιο λεξιλόγιο μεγαλώνοντας και μεγαλύτερη άνεση στα μαθηματικά. Επίσης, διαβάζοντας παιδικά, εικονογραφημένα βιβλία στο βρέφος, το μωρό μαθαίνει να παρατηρεί τις διαφορετικές εικόνες, αλλά και σταδιακά αντιδρά σε αυτά που βλέπει και ακούει, ανεξάρτητα από το αν τα καταλαβαίνει ή όχι.

Μελέτες επίσης υποστηρίζουν ότι το διάβασμα στα μωρά είναι πολύ σημαντικό για την εκμάθηση της μητρικής γλώσσα και για την ανάπτυξη των λεκτικών δεξιοτήτων. Η περίοδος από τη γέννηση μέχρι και την ηλικία των 3 ετών θεωρείται άλλωστε καθοριστική για την ανάπτυξη του λόγου.
Η βόλτα εκτός σπιτιού
Η Χριστίνα Μπόμπα έχει βρει τους ρυθμούς της μετά τις πρώτες εβδομάδες με τα νεογέννητα στο σπίτι. Πλέον, απολαμβάνει μαζί τους όχι μόνο διασκεδαστικές και δραστηριότητες στο σπίτι (θυμάστε αυτήν με τα μπαλόνια για την οποία σας είχαμε μιλήσει;), αλλά και πολλές βόλτες.
Από την κυριακάτικη βόλτα τους δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο η Χριστίνα Μπόμπα. Αυτή τη φορά η νέα μαμά απαθανάτισε με τον φακό της την Αριάνα η οποία κουνάει χεράκια μέσα στο πορτ-μπεμπέ.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τις δίδυμες κόρες της που έχει δημοσιεύσει το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης στην gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: