Χρυσή Αυγή: Φραστική επίθεση και χυδαίες εκφράσεις στη Μάγδα Φύσσα από τον Γιάννη Λαγό

Χρυσή Αυγή: Φραστική επίθεση και χυδαίες εκφράσεις στη Μάγδα Φύσσα από τον Γιάννη Λαγό

Ένταση επικράτησε για μία ακόμη φορά στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής όταν ο Γιάννης Λαγός επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

Αφορμή για τη νέα ένταση στάθηκε η διαμαρτυρία της μητέρας του αδικοχαμένου μουσικού η οποία ζήτησε να σταματήσουν να αποκαλούν το γιο της «μακαρίτη».

Φορτισμένη η Μάγδα Φύσσα ανέφερε πως το παιδί της «έχει δολοφονηθεί» σχολιάζοντας «τόσο πολύ στεναχωριούνται για τις μανούλες;» σχετικά με αναφορά του ευρωβουλευτή για την μητέρα του Ηλία Κασιδιάρη.

Ήταν η στιγμή που ο κατηγορούμενος ευρωβουλευτής αντέδρασε και με βαρύτατες εκφράσεις της είπε: «είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» φωνάζοντας της «άντε γ…» .

Ο κατηγορούμενος συνέχισε να φωνάζει ακόμη και όταν οι αστυνομικοί του φορούσαν χειροπέδες για να τον οδηγήσουν στο κρατητήριο.

Το κοινό από την πλευρά των θυμάτων της Χρυσής Αυγής φώναζε: «δολοφόνοι» και ο Γιάννης Λαγός: «άντε γεια ρε».

Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων ενώ η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το δικαστήριο εντόπισε την σύντροφο του Παύλου Φύσσα η οποία καλείται να καταθέσει στις 18 Ιανουαρίου. Η μαρτυρία της γυναίκας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αν και στην αγκαλιά της άφησε την τελευταία του πνοή ο Παύλος Φύσσας θα καταθέσει για πρώτη φορά.

Η σύντροφος του Παύλου Φύσσα θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρας μετά από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: